Gezond eten

MINT GEBRUIK: ONTDEK DE VERSCHILLENDE SOORTEN
Groene bladeren, sterke geur, frisse smaak… Munt is een meerjarig en resistent aromatisch kruid, dat gemakkelijk groeit en zich ontwikkelt als het in de tuin of in een pot wordt gekweekt, zodat je altijd frisse en geurige bladeren bij de...
VOORDELEN VAN TOMATEN: 10 REDENEN OM ZE TE ETEN.
Rood, sappig, je kunt het altijd eten dankzij de vele nutritionele en therapeutische eigenschappen. Waar hebben we het over? Tomaat! Het is een bes in verschillende vormen en een symbool van het mediterrane dieet, maar ook een goed en gezond...
CHILI PEPER GEBRUIK, EIGENSCHAPPEN EN VOEDINGSWAARDEN.
Weet jij alles over deze rode plant? Maak je geen zorgen! Via dit artikel zullen we de oorsprong en onderscheidende kenmerken ontdekken, hoe je chilipeper gebruikt, de eigenschappen en voordelen ervan, maar ook de contra-indicaties. Hierna zullen we ons concentreren...
BLUEFISH EN OMEGA 3 VOORDELEN.
De blauwvis ​​is een explosie van voedingsstoffen. Wat hem onderscheidt van andere vissen is de aanwezigheid van omega 3-voordelen, die belangrijk zijn voor het gezond houden van het hart en de bloedvaten. Kenmerken van blauwe vis. De soorten die onder...
WILDE VENKEL EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN.
Wilde venkel, ook wel venkel genoemd, is een aromatische plant die behoort tot de familie van de schermbloemigen en waarvan de botanische naam foeniculum vulgare miller is. De wilde venkel komt oorspronkelijk uit de mediterrane gebieden en we vinden hem...
VOORDELEN VAN AARDBEIEN, VOEDINGSWAARDEN EN CONTRA-INDICATIES.
Wilt u alles weten over de voordelen van aardbeien, voedingswaarden en ook de contra-indicaties ervan? U bent op de juiste plek! Aardbei, typisch lenterood fruit, is rijk aan vitamine C en verbindingen met antioxiderende, ontstekingsremmende en antitumorale werking. Met dit...
KOOL: VOORDELEN, VOEDINGSWAARDEN, GEBRUIK EN CONTRA-INDICATIES.
Kool is rijk aan vitamines, antioxidanten, calcium, omega 3 en 6, ijzer en vezels en is een van de meest voedzame en gezonde groenten ooit. Laten we samen de eigenschappen van kool ontdekken en welke voordelen het voor onze gezondheid...
HONING: BESCHRIJVING, EIGENSCHAPPEN, VOORDELEN.
Honing is een antibacteriële en antibiotische bondgenoot van het immuunsysteem en wordt niet alleen gebruikt voor de natuurlijke gezondheid , maar ook in cosmetica. Het woord honing lijkt te zijn afgeleid van het Hettitische melit, een neutrale vorm waaraan het...
KIKKERERWTEN OM DE CIRCULATIE EN HET IMMUUNSYSTEEM TE VERBETEREN.
Voordelen van kikkererwten: van nature rijk aan ijzer en kalium. Ze zijn ook nuttig voor het verlagen van cholesterol en afvallen. Zeer voedzaam, met weinig calorieën, versterken kikkererwten de botten. Gunstige effecten van kippen Kikkererwten zijn lekkere, gezonde peulvruchten met...
OKERNOTEN EN PINDA'S BESCHERMEN HET HART.
Walnoten en pinda's zouden, als ze op natuurlijke wijze, regelmatig en in de juiste verhoudingen worden geconsumeerd, het risico op sterfte helpen verminderen, ook als gevolg van hartoorzaken. Dit wordt bevestigd door een observationeel onderzoek onder een grote populatie met...