FAQ

Blader door onze veelgestelde vragen.

Het ProLon® Fasting Mimicking Diet® is een gepatenteerd plantaardig maaltijdprogramma met beperkte calorieën dat wetenschappelijk is ontworpen om de verjongende effecten van vasten op cellulair niveau te bieden, terwijl het lichaam toch van voeding wordt voorzien.

ProLon® is bedoeld voor gebruik door gezonde personen die hun gezondheid en welzijn willen verbeteren en door personen die met gewicht worstelen en hun gewicht proactief op een gemakkelijke en gezonde manier willen beheersen.

FMD® voorziet het lichaam van een wetenschappelijk ontwikkelde combinatie van macronutriënten (vetten, koolhydraten, eiwitten) en micronutriënten (essentiële vitamines en mineralen), ontworpen om het lichaam gevoed te houden terwijl het door het verjongingsproces van de vastende toestand gaat.

Het dieet moet gedurende vijf opeenvolgende dagen worden ingenomen, waarna het individu op de zesde dag overgaat en vervolgens zijn normale dieet hervat. Het programma biedt een maaltijdkaart waarop wordt aanbevolen hoe u de items voor elke dag kunt consumeren, maar de items van elke dag kunnen in elke gewenste volgorde worden geconsumeerd, zolang u maar alleen de items van elke dag eet gedurende die dag (draag ze niet naar de volgende).

Hoewel het doel van het dieet is om verjonging teweeg te brengen, kan gewichtsverlies optreden. Iedereen is anders en gewichtsverlies is afhankelijk van een aantal factoren. In een klinisch onderzoek onder deelnemers die drie maanden lang één keer per maand een vijfdaagse ProLon®-cyclus voltooiden, bedroeg het gemiddelde gewichtsverlies aan het einde van het onderzoek ongeveer 2,5 kilo. Dit was voornamelijk buikvet, terwijl de vetvrije massa behouden bleef.”

Niet-voorgeschreven toevoegingen aan het protocol, inclusief voedingssupplementen, kunt u het beste vermijden. De klinische onderzoeken omvatten geen extra ingrediënten en we leren nog steeds welk effect deze toevoegingen kunnen hebben op het protocol. Voor voorgeschreven medicijnen en voedingssupplementen raden wij u aan uw arts of zorgverlener te raadplegen.

Als u een medische aandoening heeft, moet u contact opnemen met een zorgverlener om te bepalen of u geschikt bent voor ProLon®.

Zorgaanbieders die ProLon® willen verkopen of aanbevelen, moeten zich eerst registreren op www.prolonpro.com .

Vijf dagen vasten met een beperkt dieet is niet voor iedereen weggelegd. In bepaalde situaties kan een zorgverlener helpen bepalen of ProLon® een veilige keuze is.

Wij raden aan om de klinische proef één keer per maand gedurende drie opeenvolgende maanden te volgen. Na het voltooien van de eerste drie cycli kunt u het programma van tijd tot tijd volgen als u op zoek bent naar verjonging.

Het ProLon®-dieet is zorgvuldig samengesteld en wetenschappelijk getest om achtereenvolgens te worden geconsumeerd. Daarom raden we af om dozen of etenswaren tussen dagen te wisselen.