WALNUTS AND PEANUTS PROTECT THE HEART.

OKERNOTEN EN PINDA'S BESCHERMEN HET HART.

Walnoten en pinda's zouden, als ze op natuurlijke wijze, regelmatig en in de juiste verhoudingen worden geconsumeerd, het risico op sterfte helpen verminderen, ook als gevolg van hartoorzaken. Dit wordt bevestigd door een observationeel onderzoek onder een grote populatie met verschillende etnische achtergronden, uitgevoerd door het Vanderbilt University Medical Center (VICC), een Amerikaanse universiteit in Tennessee, gepubliceerd in het tijdschrift Jama Internal Medicine.

Een groot onderzoek onder tweehonderdduizend mensen met verschillende etnische achtergronden zou de effectiviteit van gedroogd fruit bij het verminderen van cardiovasculaire risico's aantonen, maar ter bevestiging hebben we een groot klinisch onderzoek nodig.

OKERNOTEN EN EEN LANGE LEVENSDUUR

Ze zouden het risico op sterfte door welke oorzaak dan ook wegnemen met een percentage variërend tussen 17 en 21%, en vooral voor een cardiovasculaire gebeurtenis, zoals een beroerte en een hartaanval, waarbij de waarschijnlijkheid in dit geval zelfs met 23-38% zou afnemen.

Dit zijn de resultaten die naar voren zijn gekomen uit een groot Amerikaans onderzoek waarin de relatie tussen de consumptie van deze voedingsmiddelen en de overleving van een groep van ruim 200.000 mensen uit verschillende continenten werd beoordeeld; in het bijzonder van de 70.000 Amerikanen, met een laag economisch inkomen, afstammelingen van Afrikanen en Europeanen, opgenomen in de Southern Community Cohort Study (SCCS) en de ruim 130.000 Chinezen die deel uitmaken van twee onderzoeken, de Shanghai Women's Health Study (SWHS) en de Shanghai Men's Health Study (SMHS).

In alle drie de groepen was de daling van de sterfte duidelijk zichtbaar bij mensen die meer gewend waren aan het consumeren van noten en pinda's dan bij degenen die zuiniger waren in het opnemen van deze voedingsmiddelen in hun dieet. “Een trend – legt Hung Luu, eerste auteur van de studie – uit die waarneembaar is bij de verschillende etnische groepen en die geen verband houdt met de stofwisselingstoestand, roken, alcoholgebruik en body mass index.”

Bovendien identificeerde de studie ook een positieve relatie tussen de consumptie van pinda's en een lager risico op diabetes mellitus of overlijden door kanker.

HOEVEEL NOTEN TE CONSUMPEREN?

De voordelen voor de levensduur en voor het hart zouden zowel te danken zijn aan de eigenschappen van noten en hazelnoten wat betreft voedingsstoffen, zoals onverzadigde vetzuren, vezels, vitamines, fenolische antioxidanten, arginine en fytochemicaliën, als aan de antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen die dit zou opleveren. helpen ook om de hartspier in een betere staat van welzijn te houden en om de endotheliale functie langer te behouden.

Maar zoals bij alles bestaat er ook het juiste middel: omdat noten en pinda's niet te veel of te weinig mogen worden geconsumeerd. De American Heart Association beveelt vier porties walnoten per week aan, zonder zout en zonder olie, aangezien één portie gelijk is aan ongeveer 42,5 gram hele walnoten.

Houd er echter rekening mee dat gedroogd fruit een hoog caloriegehalte heeft en niet altijd geschikt is voor een caloriearm dieet en als u overgewicht heeft, en moet worden vermeden als u aanleg heeft voor allergische reacties.

WIJ HEBBEN NIEUWE BEVESTIGINGEN NODIG

De voorlopige resultaten van het onderzoek zijn bemoedigend, omdat ze een goedkope preventieve strategie tegen cardiovasculaire gebeurtenissen lijken te bieden: het zou de opname van gedroogd fruit in het dieet vereisen, en daarom een 'therapie' die zelfs voor de armste categorieën patiënten toegankelijk is. . Omdat we echter te maken hebben met observationele epidemiologische onderzoeken en niet met gerandomiseerde klinische onderzoeken, kunnen we nog geen harde conclusies trekken: “Het is niet mogelijk om met zekerheid te zeggen – concludeerde William Blot, Associate Director of Population-based Cancer Prevention and Control Research bij VICC en co-auteur van de studie - als alleen pinda's verantwoordelijk zijn voor het verminderen van de waargenomen sterfte." We zullen verder onderzoek nodig hebben om de effectiviteit ervan te bevestigen, maar de uitgangspunten zijn op dit moment hoopvol.


1 reactie


 • Devid Tukur

  HIRE A CERTIFIED CRYPTO RECOVERY EXPERT // LOST RECOVERY MASTERS ARE REPUTABLE

  Most frequently asked question by investors after losing Bitcoins to fraudsters is how possible it is to recover the digital asset. I happened to become a scam victim last summer. I became interested in Cryptocurrency trading last summer and decided to trade $425,000 worth of crypto through an online software company which promised huge returns. This all went wrong after they transferred all my funds from my coin base wallet to an unknown wallet address. I immediately had a search out on a reliable option to recover the funds back. I came across Lost Recovery Masters, a specialized group in Cryptocurrency Recovery services. I must say I have good fortune, all my lost funds have been recovered back all thanks to these experts. To any victim who has lost Crypto to fraudsters learn more on restoring back your funds Visit their website and Learn more:
  Website: https://lostrecoverymasters.wixsite.com/recoverbitcoin2024
  Whatsapp (+44(7537)-105921)
  Support Email (Support@lostrecoverymasters.com)


laat een reactie achter