De voedingsdoorbraak van de eeuw

Jouw geheim van vasten met voedsel - Fasting Mimicking Technology.

De ontdekking van Fasting Mimicking Technology was een doorbraak in de Food as Medicine-beweging.

Discovered and developed at the Longevity Institute of the University of Southern California, our technology is plant-based nutrition that allows the body to enter into a beneficial fasting state without triggering the cells’ nutrient sensors. As the name suggests, it actually mimics fasting…while still allowing you to eat food. This nourished fasting fine-tunes cells, supports healthy aging, and eliminates the need to do a water-only starvation fast, which can have negative side effects.

Cellulaire verjonging (Autofagie)

Een door vasten veroorzaakt biologisch wonder dat autofagie wordt genoemd (dat in 20 de Nobelprijs voor de Geneeskunde won), cellulaire verjonging is de sleutel tot uw levendigheid, emoties, prestaties, mentale helderheid, gezond ouder worden en een lang leven.

Vet gericht
Gewichtsverlies

Geef een boost aan gewichtsverlies (gemiddeld 5 pond), vooral buikvet, terwijl de vetvrije massa wordt beschermd (waar atleten en prestatiegerichte mensen dol op zullen zijn). De sleutel is dat uw lichaam denkt dat u vast, terwijl u gevoed blijft.

Gewijzigde relatie
met eten

In dit 5-daagse traject helpt ProLon je je relatie met eten te begrijpen, waarderen en veranderen. Je kunt succesvol functioneren zonder al dat hersenloze eten en extra calorieën.

Verbeterd gevoel
van Welzijn

Uw emotionele welzijn is een enorm voordeel, aangezien de meeste mensen na ProLon zich succesvol voelen in vergelijking met de andere langetermijndiëten die u ertoe brachten te stoppen. Voel je krachtig, verjongd, levendig en met meer mentale helderheid.

Gezonder, jonger
Uitziende huid

Klinisch aangetoond na 3 cycli ProLon (in totaal 15 dagen), om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Je huid verjongt van binnenuit, waar gebruikers dol op zijn!

Handig, past erin Elke levensstijl

Het mooie van ProLon Fasting Nutrition is dat het in cycli van 5 dagen is. Wij raden aan om minimaal 3 cycli per jaar te doen (slechts 15 dagen). U kunt ProLon met minimale verstoring in uw toch al gezonde routine opnemen.

De kracht van cellulaire verjonging

BESTEL NU

De maker van Fasting Mimicking Technology - Dr. Valter Longo, Ph.D

Wat experts te zeggen hebben

ProLon heeft zoveel gewichts-, metabolische en cellulaire voordelen dat ik het niet alleen aanbeveel, maar dat ik ook heb besloten om me fulltime bij de missie van het bedrijf aan te sluiten als Chief Medical Officer

Dr. William Hsu, MD

Ik ben dol op de wetenschap die ProLon ondersteunt, en ik vind het geweldig dat de wetenschap in meerdere peer-reviewed tijdschriften is gepubliceerd. Hierdoor kan ik ProLon met vertrouwen aanbevelen. Ik gebruik al jaren vasten en tijdgebonden eten in mijn praktijk; ProLon vergroot dit en tilt het naar een hoger niveau.

Dr. Amy Savagian, MD

Ik raad ProLon niet alleen aan als een frequente voedingsinterventie, ik heb het zelf ook talloze keren gedaan. Ik ben zo dol op dit product dat ik in het bedrijf heb geïnvesteerd.

Dr. Maria Tulpan, MD