MENTAL WELLNESS AND THE FASTING MIMICKING DIET

MENTAAL WELLNESS EN HET VASTEN MIMICKING DIEET

 

Mentaal welzijn stelt ons in staat al onze natuurlijke functies te beheren, zoals emoties, rationeel denken en communicatie, om verbinding te maken en te communiceren met mensen om ons heen, evenals lichaamsbewegingen en gewone intellectuele en fysieke activiteiten; en omgaan met stress.

Blijf lezen om meer te weten te komen over geestelijk welzijn en de relatie ervan met ProLon Fasting Mimicking Diet .

Wat is geestelijk welzijn?

Mentaal welzijn is “een hulpbron die ons helpt denken, voelen, verbinden en functioneren”1

Anders dan bij dieren stelt het complexe en fascinerende mechanisme van onze geest mensen in staat om ook volgens de rede te handelen en rationeel denken in evenwicht te brengen met het oerinstinct. Dankzij dit evenwicht zijn we in staat verschillende situaties het hoofd te bieden en verschillende acties op een completere manier te beheren. Meestal zijn we ons bewust van wat we op een bepaald moment doen, weten we tot welk resultaat dat gedrag zal leiden en kunnen we zelfs nadenken over alternatieven en mogelijke andere oplossingen om hetzelfde probleem vanuit een andere invalshoek te behandelen.

Waarom is geestelijk welzijn belangrijk?

Onze geest stelt ons in staat ons in alledaagse omstandigheden te gedragen en te mediteren over wat we hebben gedaan om onze manier van handelen en omgaan met de wereld in de toekomst te verbeteren.

Mentaal welzijn is van fundamenteel belang om aanwezig te zijn en de actieve hoofdrolspeler in uw leven te zijn. Als mensen zich mentaal actief, goed en ontspannen voelen, hebben ze controle over hun functies, jij hebt controle over zichzelf. Mentaal welzijn stelt je in staat intens te genieten van elk moment omdat je alleen maar geconcentreerd bent op het moment zelf en op de manier waarop je ermee om kunt gaan en de wereld om je heen, je wordt door niets anders gehinderd.

De ergste vijand van je mentale welzijn is stress. Als je je door stress en daarmee samenhangende slechte gedachten laat conditioneren, krijg je niet de kans om aanwezig te zijn en je ervaringen ten volle te beleven.

Stressperioden staan ​​altijd voor de deur, het belangrijkste is om enkele eenvoudige oplossingen te vinden om er op een constante en routinematige manier van los te komen. Wat zijn deze oplossingen? Blijf het artikel lezen.

Mentaal welzijn: enkele tips voor jou

Hier volgen 3 eenvoudige adviezen die u in uw dagelijks leven kunt toepassen voor uw geestelijke welzijn:

  1. Neem pauzes of pauzes gedurende de dag, breng drukke tijden in evenwicht met rustmomenten;
  2. Neem 7-8 uur de tijd om te slapen en schakel al je elektronische apparaten uit terwijl je slaapt;
  3. Volg een gezond dieet. Gezonde voeding kan zowel uw lichaam als uw geestelijk welzijn bevorderen. Voedingsstoffen zoals spinazie en noten, rijk aan antioxidanten, kunnen je geheugen en algemene concentratie verbeteren!

Geestelijk welzijn en het ProLon Fasting Mimicking Diet

Dankzij de bestudeerde selectie en kalibratie van producten die rijk zijn aan vezels, vitamines en antioxidanten, geven 5 dagen ProLon Fasting Mimicking Diet u een pauze van de mentale zwaarte als gevolg van stress en kunt u een een betere focus op uw dagelijkse activiteiten en om uw mentale welzijn en helderheid volledig te herstellen. ProLon gezonde voeding ondersteunt geestelijk welzijn en gezondheid en kan u helpen zich lichter, energieker en geconcentreerder te voelen.

Ontdek meer over de voordelen van het ProLon Fasting Mimicking Diet en hoe het uw mentale welzijn kan verbeteren met gezonde voeding en een Intermittent Fasting Diet !

ONTDEK MEER 

 

1 Global Wellness Institute, “Wat is mentaal welzijn”, 2020, Mental Wellness - Global Wellness Institute


laat een reactie achter