lose weight

OEFENING OM GEWICHT TE VERLIEZEN: BUIK EN HEUPEN

 

Het verminderen van buik- en heupvet is een probleem waar velen last van hebben, vooral tijdens de zomerperiode, wanneer mensen af willen vallen en snel in vorm willen komen om hun droombikinilichaam te bereiken. Als het echter gaat om gewichtsverlies en spierversteviging, vooral rond die gebieden, is er geen wonder. Wat het echte verschil maakt, is de juiste combinatie van voeding en lichaamsbeweging. 

Blijf lezen om erachter te komen hoe u kunt afvallen.

woman losing weight

Mensen moeten zich bewust zijn van het feit dat het niet mogelijk is om vet op een bepaald deel van uw lichaam te verminderen door middel van een dieet of lichaamsbeweging. Het is belangrijk om u te concentreren op het verliezen van algeheel lichaamsvet. Zodra u begint af te vallen, kunt u zich concentreren op oefeningen die u kunnen helpen de spieren in het gewenste gebied te versterken.

Het hebben van minder vet en sterkere spieren in het onderlichaam kan uw buikspieren en heupen een slanker, beter gevormd uiterlijk geven, en niet alleen, maar een lichaam met minder vet en meer spieren helpt u ook om calorieën sneller te verbranden, waardoor het gemakkelijker wordt om uw lichaam onder controle te houden. gewicht.

Oefeningen om af te vallen in buik en heupen

Hier zijn enkele van de meest effectieve oefeningen om af te vallen en buik- en heupvet te verbranden:

  • Crunches
  • Burpees
  • bergbeklimmers
  • Been cirkels
  • Fiets oefening
  • Plank
  • Been zakt
  • Fladderende kicks
  • Heupliften
  • Squats

Als u hiervan elke dag 1 of 2 cycli doet, in combinatie met een keto-dieet, kan dit veel voordelen voor uw lichaam opleveren en u helpen om snel af te vallen en uw fitnessdoelen te bereiken. 

ProLon om af te vallen?

Een geldige optie voor een traditioneel keto-dieet is ProLon Fasting Mimicking Diet, een innovatieve en snelle manier waarbij u vast met voedsel om uw doel voor gewichtsverlies te bereiken terwijl u de vetvrije massa behoudt, iets wat gewoonlijk verloren gaat tijdens traditioneel langdurig vasten. ProLon verbetert ook uw prestaties en levert essentiële voedingsstoffen om het energieniveau in het lichaam te verhogen, zodat u veilig kunt trainen. Met ProLon kunnen atleten meer vetvrije massa behouden terwijl ze hun lichaamsvetpercentage verlagen om atletische prestaties te ondersteunen.

Waar wacht je op? Koop ProLon nu

Wilt u meer weten over ProLon? Kies de gewenste tijd en datum en neem contact op met onze deskundige voedingsdeskundigen .

 

 

 


laat een reactie achter