THE BEST FOODS FOR HEALTHY SKIN

DE BESTE VOEDSEL VOOR EEN GEZONDE HUID

Is het essentieel dat een schoonheidscrème dagelijks wordt aangebracht om een ​​gezicht jong en helder te houden? Heeft u ooit het idee overwogen om uw voeding te genezen om uw huid te helpen? Het verbeteren van de gezichtshuid zonder deze te kwellen met onorthodoxe doe-het-zelf-remedies is mogelijk, u moet in uw dieet voedingsmiddelen opnemen die huidveroudering helpen bestrijden. Sommige voedingsmiddelen zijn echte schoonheidselixers, probeer het te geloven!

Wat moet je eten om een ​​jonge huid te krijgen? Het meest geschikte dieet om de huid van het gezicht te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan, sluit geraffineerde industriële voedingsmiddelen, vlees en zuivelproducten uit, waarvan bekend is dat ze hormonale veranderingen en het optreden van acne bevorderen, maar ook de toename van insuline in het bloed, resulterend in irritatie van de huid. huid.

Het dieet voor een heldere en compacte huid is vegetarisch: groenten, fruit, peulvruchten, granen, gedroogd fruit, oliehoudende zaden en soms blauwe vis zijn voedingsmiddelen die goed zijn voor de huid dankzij de voedingsstoffen die ze bevatten, die cellulaire veroudering tegengaan en daardoor vertragen het verschijnen van de beruchte rimpels. Om erachter te komen wat deze stoffen zijn, hoef je alleen maar verder te lezen!

Welke voeding is goed voor een gezonde huid

De perfecte voedingsmiddelen voor uw huid die in uw dieet moeten worden opgenomen, zijn wortels, spinazie, abrikozen en over het algemeen geel, oranje, rood of donkergroen fruit en groenten. Ze bevatten bètacaroteen, dat door het lichaam wordt gemetaboliseerd voor de productie van retinol. Retinol stimuleert de weefselvernieuwing en helpt daardoor de huid sneller te regenereren, wat essentieel is als je een glad en helder gezicht wilt.

Omega-3-onverzadigde vetzuren zijn andere belangrijke bondgenoten voor het verbeteren van de huid van het gezicht: ze zijn hoofdverantwoordelijk voor een gehydrateerde, gevoede en compacte huid en zijn te vinden in noten, lijnzaad en blauwe vis.

Antioxidanten zijn essentieel voor een mooie huid, omdat ze vrije radicalen bestrijden en cellulaire veroudering tegengaan. Groene thee is er rijk aan, evenals fruit en groenten, granen, peulvruchten en gedroogd fruit. De tomaat is rijk aan antioxidanten en lycopeen, een bestanddeel dat de huid jong houdt en helpt beschermen tegen ultraviolette straling.

Hoe je een gezonde huid krijgt door te eten

Selenium helpt vrije radicalen te bestrijden en beschermt tegen huidkanker. Het zit in champignons, paranoten, volle granen en vis. Volle granen, paddenstoelen en vis zijn ook voedingsmiddelen die rijk zijn aan B-vitamines, essentieel voor het zenuwstelsel en de antioxiderende werking.

Gedroogd fruit bevat veel selenium, maar ook koper, vitamine E en onverzadigde vetzuren. Walnoten, hazelnoten, pijnboompitten en amandelen zijn ideaal voor de dagelijkse huidverzorging, omdat ze de aanmaak van collageen bevorderen en de huid jong houden door het ontstaan ​​van rimpels tegen te gaan.

Bessen zijn ook essentiële bondgenoten voor een gezonde huid, omdat ze een verzachtende en beschermende werking hebben op de haarvaten, ideaal voor de gevoelige huid.

Bonen, sojabonen en olijven bevatten krachtige antioxidanten, zoals vitamine E, en bioflavonoïden om uw huid gezond te houden en cellulaire degeneratie tegen te gaan.

Waarom ProLon® gebruiken

ProLon® is een grotendeels plantaardig programma en bevat veel van de bovengenoemde voedingsmiddelen: granen, peulvruchten, groenten zoals tomaat, champignons, gedroogd fruit. Op deze manier kunt u, naast alle voordelen van het Fasting Mimicking Diet-programma, ook de gezondheid van uw huid verbeteren! Waar wacht je op? Koop nu uw ProLon®-kit !


1 reactie


 • Rachael Mildred

  EFFECTIVE LOVE SPELL TO GET EX HUSBAND/BOYFRIEND OR EX WIFE/GIRLFRIEND AND CURE HERPES AND INFERTILITY THAT WORKS WITHIN 24 HOURS.

  Contact Doctor Odunga at odungaspelltemple@gmail.com OR Whats App/CALL +2348167159012

  I got my ex husband back to me and also got fertile and gave birth to twin girls after 12 years of marriage.
  When I came online last year, I saw a testimony about Doctor Odunga and how he has been helping people with marriage issues and I decided to contact him. We spoke on email at odungaspelltemple@gmail.com and later he gave me his Whats-App number which is +2348167159012. He assured me he would help me get my ex husband back after 3 years of no contact. Doctor Odunga is the best spell caster I must say. My husband called me after 24 hours of contact. The third day, I received natural herbs for fertility and after using it, I became fertile and conceived. My husband and I reconnected, had sex and I was pregnant. Presently I am happy to say I am the mother of twin girls and this is ALL THANKS TO DOCTOR ODUNGA. I came online to say this: If you need help, I believe you are saved with this man.

  Contact his email at odungaspelltemple@gmail.com

  OR Whats App/Call +2348167159012 and you too will give a testimony too to help others

laat een reactie achter