Voordelen van het Fasting Mimicking Diet®

Voordelen van ProLon®

Een betere jij! ProLon is meer dan een dieet dat vasten nabootst: het luidt echte fysieke verandering in door cellulaire verjonging en het opruimen van cellulaire componenten teweeg te brengen.

Verjongen

ProLon ondersteunt het natuurlijke proces van cellulaire reiniging van uw lichaam, dat op natuurlijke wijze wordt geactiveerd wanneer uw lichaam langdurig (3 of meer dagen) aan het vasten is.

Gewichtsverlies

ProLon is getest om mensen te helpen gemiddeld 2,5 kg af te vallen. vet en een tailleomtrek van 3,5 cm, terwijl de vetvrije massa behouden blijft).*

*Voordelen waargenomen in een klinische studie van de 5-daagse ProLon-cyclus, eenmaal per maand gedurende drie opeenvolgende maanden. 

Voedend

ProLon voorziet het lichaam van een wetenschappelijk ontwikkelde combinatie van micro- en macronutriënten, ontworpen om het lichaam gevoed te houden terwijl het nuchter is.

Goede smaak

ProLon is gemaakt in samenwerking met enkele van 's werelds beste voedingswetenschappers en chef-koks om heerlijk eten te bieden waarin de wetenschap van MKZ is verwerkt.

Handig

ProLon-maaltijden worden geleverd in 5 meeneemdozen (één voor elke dag) met onder meer plantaardige energierepen, soepen, een verscheidenheid aan snacks, drankjes en supplementen.

Plantaardig

ProLon is glutenvrij en maakt gebruik van gezonde, veelal plantaardige ingrediënten, waaronder olijven, groenten, fruit, noten, zaden en kruidenthee.

Vasten voor
Prestatieatleten

Snel naar prestaties

Als u een atleet bent die uw prestaties wil verbeteren, is ProLon wellicht iets voor u. In tegenstelling tot intermitterend vasten werkt het ProLon Fasting Mimicking Diet® (FMD®) anders dan andere vastenperiodes. Het biedt veel voordelen van vasten en levert tegelijkertijd essentiële voedingsstoffen om het energieniveau in het lichaam te verhogen. Met ProLon kunnen atleten meer vetvrije massa behouden terwijl ze hun lichaamsvetpercentage* verlagen, wat de atletische prestaties kan ondersteunen.

*Voordelen waargenomen in een klinische studie van de 5-daagse ProLon-cyclus, eenmaal per maand gedurende drie opeenvolgende maanden.

Bestel nu

Ik ben klaar om te vasten voor prestaties