FLAT TUMMY EXERCISES TO FEEL BETTER

OEFENINGEN VOOR PLATTE BUIK OM U BETER TE VOELEN

Heb je altijd al een platte buik en gevormde buikspieren willen hebben? Wanhoop niet, wij hebben de juiste oplossing voor u: als u de oefeningen die wij voorstellen 3 keer per week oefent, krijgt u de felbegeerde platte buik.

Hoe krijg je een platte buik? Volg onze tips en voer onze platte buikoefeningen uit

Dieet voor een platte buik

Uiteraard is het belangrijk om ook aan tafel enkele kleine trucjes te volgen:

-drink zoveel mogelijk water, zelfs tot 2 liter per dag;
-vermijd alcohol en frisdrank
-eet langzaam en in kleine hoeveelheden.

Wat zijn de perfecte platte buikvoedingen ? Om de lijn te behouden, is het noodzakelijk dat het dieet rijk is aan groenten met gunstige eigenschappen. Venkel wordt bijvoorbeeld beschouwd als een groente met leeglopende eigenschappen. Het is belangrijk om het dieet te verrijken met gezonde pasta's en gerechten op basis van bruine rijst, nuttig om de darmen te reguleren en ook vis te eten, vooral de blauwe vis , rijk aan omega-3. Naast water zijn theeën en leeglopende infusies overdag en na de maaltijd een uitstekende spijsvertering.

Platte buik en gezonde darm: dieet, aerobe en buikspieroefeningen

Veel mensen denken dat de sleutel tot een platte buik jezelf uitputten met buikspieren is. Helaas is dit niet de juiste oplossing: buikspieren zijn nodig, maar op zichzelf zijn ze niet voldoende. Door alleen de buikspieren te laten werken, kun je in feite niet genoeg calorieën verbranden om een ​​significante vermindering van vet op buikniveau mogelijk te maken.
Het is belangrijk dat u een volledige platte buiktraining uitvoert. De perfecte mix om resultaten te bereiken is het combineren van de buikspieren, essentieel voor toning, een goede voeding en aerobe training (zoals hardlopen) om vet en calorieën te verbranden en de stofwisseling een boost te geven.

Hoe krijg je binnen een week een platte buik?

Platte buik in een week met gerichte oefeningen? Val jij ook in de categorie ‘Ik wou dat ik het kon, maar ik kan niet’, dan is hier een intensieve training waarmee je de eerste stap kunt zetten om weer in vorm te komen. Het lijkt een onhaalbaar doel, maar de resultaten zijn sterk afhankelijk van het uitgangspunt: als je overgewicht hebt, net een of meerdere zwangerschappen achter de rug hebt of al jaren geen specifieke oefeningen meer doet, dan heeft het bereiken van het doel meer tijd nodig. Als het erom gaat je buik leeg te laten lopen en je buikspieren weer in beweging te krijgen, dan is 7 dagen de perfecte tijd.

Beste oefeningen voor een platte buik

Hier zijn de beste platte buikoefeningen:

-Crunch: liggend op de grond, benen gebogen en voeten op de grond. Hef uw hoofd en schouders iets op (die op één lijn moeten blijven) terwijl u de armen voor u gekruist houdt. Voer 3 sets van 20 herhalingen uit.

-Crunch met de knieën naar de borst: liggend op de grond en houd je handen langs je lichaam. Breng uw knieën en bekken naar uw gezicht en strek uw benen zonder de vloer te raken. Voer 4 sets van 20 herhalingen uit.

-Buikstilstand: rechtopstaande houding, benen iets uit elkaar en handen achter je nek. Voer zijwaartse buigingen uit, waarbij u de schouders en rug recht houdt. Voer 3 sets van 15 herhalingen uit.

-Fiets: liggend op de grond, raak met de rechterknie de linkerelleboog aan en omgekeerd de linkerknie met de rechterelleboog. Het hoofd blijft omhoog en de voeten raken nooit de vloer. Voer 3 sets van 20 herhalingen uit.

- Zoals eerder vermeld is ook aërobe training belangrijk, zoals hardlopen, fietsen, step, Zumba, spinning.

Een andere belangrijke tip is, afgewisseld met platte buikoefeningen, een snelle wandeling van 40 minuten per dag: het helpt vet te verbranden en je heupen opnieuw te definiëren.

Waar wacht je op? Begin nu en laat ons uw resultaten weten!


laat een reactie achter