lose weight fast

HOE JE SNEL GEWICHT KUNT VERLIEZEN: 6 TIPS VOOR JOU

 

De beste manier om snel af te vallen is door een gezonde levensstijl te kiezen die 360° gezond is (van het beste dieet om af te vallen tot slaapkwaliteit) en fysieke activiteit met lage, gemiddelde of hoge intensiteit omvat.

 Volgens de WHO doet 41% van de Europeanen geen enkele vorm van fysieke activiteit, maar zij zijn niet de enigen: de hele westerse bevolking is niet alleen betrokken bij een mondiale epidemie die ook een naam heeft: globesity. De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat de mondiale obesitas sinds 1975 is verdrievoudigd en dat sinds 2016 ruim 1,9 miljard volwassenen op de planeet te zwaar zijn. Om deze epidemie te genezen kan iedereen zijn/haar steentje bijdragen en er is een oplossing: afvallen. Wat is echter de beste manier om af te vallen?

Lose weight fast

Hoe snel afvallen?

Voordat je erachter komt wat de beste manier is om af te vallen, moet je begrijpen hoe je gewicht verliest: hoe verliezen we gewicht? We vallen af ​​- op een gezonde manier - als er een negatieve caloriebalans is.

De negatieve calorische balans is het product van een heel eenvoudige relatie: als de calorieën die we uitgeven groter zijn dan de calorieën die we verzamelen, is de calorische balans op dat moment negatief. Een negatieve calorische balans leidt op zijn beurt tot een vermindering van vet omdat vet de lipolyse en de daaruit voortvloeiende consumptie van cellipiden veroorzaakt.

De beste manier om af te vallen

Er zijn twee oplossingen: kies voor een gezond dieet en ga sporten. Afvallen met de juiste voeding, maar ook goed doen en ons een beter gevoel geven, is ook goed voor de planeet: omdat calorierijk voedsel meer uitstoot veroorzaakt, waardoor er meer water en meer grond moet worden geproduceerd.

 

Wat betreft het beste dieet om af te vallen , moet doe-het-zelf worden vermeden, evenals beloften van wonderbaarlijke en te snelle resultaten. Er zijn geen kortere wegen: het raadplegen van voedingsdeskundigen is de beste manier om te beginnen met afvallen , naast het beoefenen van meer fysieke activiteit. Bovendien helpen ze u bij het kiezen van uw persoonlijke en beste dieet om af te vallen. 

Beste dieet om af te vallen? ProLon ® – Vasten-imitatiedieet. ProLon® is een snelle start om gewicht te verliezen, vooral buikvet, en helpt de vetvrije massa te behouden*.

Probeer dan eens het revolutionaire, gepatenteerde 5-daagse dieetprogramma, gebaseerd op meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Koop nu uw ProLon . ( *De hoeveelheid gewichtsverlies kan van persoon tot persoon verschillen.)

ProLon diet

Hoe om gewicht te verliezen: 6 manieren om snel gewicht te verliezen

Het concept om snel of te snel af te vallen is geen goed idee, het doet pijn en alle artsen raden het af. Ook omdat het geen blijvend afslanken is, maar een illusie: omdat we geen visceraal vet verliezen, maar ander vet, of het nu vloeibaar, spierweefsel of ander vet is. Enkele kleine trucjes als we helemaal opnieuw beginnen en willen afvallen, kunnen ons echter helpen de resultaten te optimaliseren. Kies altijd een goed dieet en oefen regelmatig lichamelijke activiteit.

1. Sla het ontbijt niet over

Het heeft geen zin om het ontbijt over te slaan, integendeel, het kan ons ertoe aanzetten snacks te eten die we 's ochtends beter kunnen vermijden. Het ontbijt moet worden gedaan, niet noodzakelijkerwijs in continentale stijl, zelfs Italiaans met een kopje koffie en een croissant of wat gezonde snacks.

2. Sla geen maaltijden over

Als het ontbijt overslaan verkeerd is, als we snel willen afvallen, is het overslaan van maaltijden een nog grotere fout. Vasten tijdens de lunch of het avondeten is een schadelijke en zelfbestraffende maatregel, die zinloos is.

3. Doe aan lichamelijke activiteit

We hebben het zojuist gezegd: het belangrijkste is om meer calorieën te verbranden dan er in ons lichaam terechtkomen, en een geweldige manier om dat te doen is door te bewegen. Beweging. Het is een goed idee om over te schakelen van eenvoudige activiteiten naar activiteiten met een lage, gemiddelde of hoge intensiteit.

4. Geen alcohol 

Alles wat alcoholisch is, moet worden vermeden. Alcoholische dranken zijn een concentraat van calorieën in welke vorm dan ook, of het nu om bier, wijn of sterke drank gaat. Om ervoor te zorgen dat u niet meer calorieën binnenkrijgt, is het een goede oplossing om bier, wijn en meer te minimaliseren. Beter: elimineer ze.

5. Drink veel water

Water is niet alleen een grote vriend van het menselijk lichaam; het helpt ons ook om snel af te vallen.

6. Rust goed

Om snel af te vallen is het belangrijk dat het lichaam zo goed mogelijk functioneert en over de nodige krachten beschikt om zichzelf in stand te houden. Goed slapen is essentieel om je lichaam op te laden en de stressniveaus te verminderen die onvermijdelijk tot overbelasting leiden. Een goede nachtrust – de gebruikelijke 8 uur per nacht – zal u helpen uw stofwisseling te activeren en snel af te vallen.

Naast deze tips voor jou is gezond eten heel belangrijk om af te vallen . Je zou kunnen beginnen met het Fasting Mimicking Dieet ! Neem nu contact op met onze voedingsdeskundigen voor een gratis voedingsadvies en ontdek of ProLon veilig voor u is. Kies de dag en het tijdstip van uw voorkeur en neem contact op met onze deskundige voedingsdeskundigen .

 

 

 


laat een reactie achter