PROLON DIET: THE FASTING WEEK

PROLON DIEET: DE VASWEEK

De tweede editie van de Vastenweek nadert. De week dat alle Europese Fastinators samen het ProLon® dieet volgen komt steeds dichterbij.

Laten we samen ontdekken waarom we voor het Fasting Mimicking Diet-eetplan moeten kiezen en waarom we aan de Vastenweek moeten deelnemen.

Waarom kiezen voor het ProLon-dieet?

Het Prolon-dieet helpt profiteren van de caloriebeperking door de risico's van een totale afwezigheid van voedsel te minimaliseren.

Het neemt het risico van vasten met alleen water weg en beantwoordt tegelijkertijd aan de onvervulde behoefte aan het bieden van een toegankelijk, bewezen en veilig voedingsprogramma dat geen voortdurende veranderingen in levensstijl vereist, zoals langdurige diëten.

Het ProLon-dieet biedt wetenschappelijk onderzochte micro- en macronutriënten in precieze hoeveelheden en combinaties die u voeden, maar door uw lichaam niet als voedsel worden herkend en daarom een ​​vastende toestand nabootsen.

Voordelen van vasten die het dieet nabootsen

Het Fasting Mimicking Diet-eetplan voedt uw lichaam en ondersteunt tegelijkertijd de algehele gezondheid.

Wat zijn de voordelen verbonden aan een vastende staat?

  • Prestaties verbeteren. Voel meer focus, helderheid en energie dankzij de voordelen van een gezonder lichaam;

 

  • Modulatie van de lichaamssamenstelling. Het ProLon-dieet kan gewichtsverlies veroorzaken en tegelijkertijd de vetvrije massa beschermen. De snelheid van gewichtsverlies kan van onderwerp tot onderwerp verschillen;
  • Verbeter mobiele reset. Activeer het gunstige effect van caloriebeperking en bevorder het herstel van binnenuit;
  • Metabolische gezondheid. Help de metabolische gezondheid te behouden en het algehele welzijn te ondersteunen.

De vastenweek

De Vastenweek is een evenement gepromoot door het Wetenschappelijk Team van L-Nutra Italia voor Europa en staat open voor alle mensen die het ProLon-dieet in het bedrijf willen volgen in plaats van alleen. Dit komt voort uit de noodzaak om de barrière van angst voor vasten te slechten en het eetplan van het Fasting Mimicking Diet gemakkelijker te maken, dankzij de constante steun van het Wetenschappelijk Team.

De tweede editie van de Europese Vastenweek vindt plaats van 18 tot en met 24 januari.

Tijdens de Vastenweek kunnen deelnemers hun ervaringen delen, vergelijken met andere Fastinators en voor, tijdens en na het evenement voortdurend begeleid worden door onze voedingsdeskundigen. In feite delen deze laatste met de deelnemers veel exclusieve inhoud met betrekking tot de voorbereiding op het ProLon-dieet (pre-vastenweek), de ProLon-dieetinstructies (tijdens de vastenweek) en de overgang na het einde van het programma (post - Vastenweek). Al deze inhoud wordt gedeeld op de Facebook-groep via deze link.

Tijdens de Vastenweek zijn ook veel zorgverleners betrokken om nog specialer ondersteuning te bieden. Het Wetenschappelijk Team biedt vele soorten op een lange levensduur gebaseerde recepten die u tijdens de 30 dagen van de Vastenweek samen kunt volgen.

Waarom meedoen aan de Vastenweek?

De belangrijkste motivaties zijn psycho-emotioneel. Omgaan met de ervaringen in de gemeenschap en op collectief niveau maakt alles gemakkelijker. U kunt voortdurend vragen of opheldering vragen over eventuele problemen die zich kunnen voordoen tijdens het ProLon-dieet. Bovendien geeft iets doen met iemand je het gevoel deel uit te maken van een gemeenschap en het is altijd leuker.

Wil jij ook meedoen? Koop gewoon uw ProLon-kit en word lid van deFacebook-groep !

De Vastenweek nadert. Mis het niet!

KOOP NU PROLON

laat een reactie achter