PROLON, THE 5 DAYS INTERMITTENT FASTING DIET, IS BETTER DURING THE FASTING WEEK

PROLON, HET 5 DAGEN INTERMITTENT FASTING DIEET, IS BETER TIJDENS DE VASTENWEEK

 

ProLon is een intermitterend vastendieet van 5 dagen, dat je elke 3-4 maanden kunt herhalen. De belangrijkste doelstellingen van dit Intermittent Fasting Dieet zijn:

  1. Zuivering: In het dagelijks leven is het gemakkelijk om de bijdragen van uitgebalanceerde voeding uit het oog te verliezen. Wat meestal gebeurt, is een onbalans met overtollige koolhydraten, suiker en alcohol. Het ProLon-dieet maakt het mogelijk de juiste balans van voedingselementen te herstellen.
  2. Welzijn: het eerste gevoel dat u krijgt na het beëindigen van dit snelle dieet is een gevoel van welzijn. Meer helderheid, minder zwaarte en vermoeidheid. Een onmiddellijke impact op uw levensstijl.
  3. Afvallen: het calorietekort en de verhoudingen van de voedingselementen, koolhydraatarm, simuleren een fase van vasten voor het lichaam, terwijl de voedingsstoffen feitelijk worden toegediend via soepen en drankjes. Het 5-daagse Fasting Mimicking Diet leidt, dankzij de beperkte assimilatie van koolhydraten, de stofwisseling naar de vorming van ketonlichamen (ketogenese).

 ProLon box

Het ketogeen dieet is een koolhydraatarme voedingsstrategie, gebruikt door ProLon, waarbij het lichaam autonoom glucose moet produceren en het energieverbruik van vet in het vetweefsel moet verhogen.

Zodra je de ketogene fase bereikt, is het lichaam beter in staat om “ vet te verbranden ”, zelfs in de dagen na het dieet. Tijdens de Vastenweek , een wereldwijd evenement dat 3 keer per jaar wordt herhaald, zullen mensen die het dieet willen testen:

  • Community: Tijdens de 5 dagen van de Vastenweek hebben gebruikers toegang tot de Facebook-community, waar andere mensen het intermitterende ProLon-dieet volgen. Op deze manier zullen ze meningen, advies en ervaringen kunnen uitwisselen, waardoor een reis aangenamer wordt die niet altijd eenvoudig is, zoals precies gebeurt wanneer iemand zijn dieet verandert en de calorie-inname vermindert.
  • Ondersteuning van voedingsdeskundigen : onze voedingsdeskundigen staan tot uw beschikking voor een online call waarin u alle informatie ontvangt en eventuele twijfels wegneemt. Via deze kalender kunt u op elk gewenst moment een gesprek van 20 minuten inplannen. Ze zullen ook aanwezig zijn binnen de gemeenschap, zodat u met hen kunt communiceren en constante ondersteuning kunt krijgen.
  • Besparen: dankzij de promotie voorafgaand aan de Vastenweek kun je de ProLon-kit kopen met een extra korting van € 20 (couponcode: FW4).  

Hoe neem je deel aan de Vastenweek Zomereditie 2021?

  1. Koop in onze winkel de kit met maaltijden voor ons 5-daagse dieet. Het pakket bevat een verscheidenheid aan soepen, L-reep (twee smaken: op noten en chocoladecrunch), olijven, boerenkoolcrackers, thee (groene munt, hibiscus), L-drank, supplementen. Vergeet niet om de coupon te gebruiken om € 20 (FW4) te besparen!
  2. Als u twijfels heeft, kunt u, voordat u iets koopt, om gratis voedingsondersteuning vragen bij onze voedingsdeskundigen, door een online telefoongesprek te boeken via deze pagina.
  3. U ontvangt per e-mail alle informatie en links om toegang te krijgen tot de gemeenschap, om deze reis van welzijn samen met veel andere mensen en met de aanwezigheid van voedingsdeskundigen te beginnen.fasting week

Degenen die ProLon proberen herhalen vaak de ervaring, ontdek waarom!


laat een reactie achter