FASTING MIMICKING DIET EATING PLAN: THE NEW PROLON® SOUP VARIETY 2

VASTEN MIMITEERT DIEET-EETPLAN: DE NIEUWE PROLON® SOEPVARIËTEIT 2

Kent u het Fasting Mimicking Diet-eetplan? Lees dit artikel en ontdek de voordelen en nieuws over ProLon als de nieuwe ProLon Soepvariëteit 2 en de eerste Europese Vastenweek.

Wat zijn het Fasting Mimicking Diet-eetplan en ProLon®

Het ProLon® Fasting Mimicking Diet is het eerste en enige maaltijdprogramma dat gepatenteerd is vanwege zijn anti-verouderingseffecten. Waarom 5 dagen? Dit 5-daagse maaltijdprogramma biedt wetenschappelijk onderzochte micro- en macronutriënten in precieze hoeveelheden en combinaties die je voeden, maar ze worden door je lichaam niet als voedsel herkend en bootsen daarom een ​​vastende toestand na.

ProLon®: wat kunt u verwachten? Uit onderzoek is gebleken dat vasten een positief effect kan hebben op onze gezondheid. De voordelen van het Fasting Mimicking Diet-eetplan zijn:

-Prestaties verbeteren. Voel meer focus, helderheid en energie, dankzij de voordelen van een slanker lichaam;

-Gewichtsverlies. ProLon® kan gewichtsverlies veroorzaken en tegelijkertijd de vetvrije massa beschermen. De snelheid van gewichtsverlies kan van onderwerp tot onderwerp verschillen;

-Verbeter de celvernieuwing. Activeer het gunstige effect van vasten en bevorder verjonging van binnenuit;

-Metabolische gezondheid. Help de metabolische gezondheid te behouden en het algehele welzijn te ondersteunen.

Het is belangrijk om te weten hoe het Fasting Mimicking Diet eetplan is samengesteld. ProLon®-maaltijden worden geleverd in 5 kleine dozen (één voor elke dag) met daarin plantaardige energierepen, soepen, een verscheidenheid aan snacks, drankjes en supplementen, allemaal bestudeerd en zorgvuldig ontworpen om uw lichaam te voeden en positieve veranderingen te bevorderen. De ingrediënten zijn plantaardig en de dagelijkse calorie-inname met ProLon® ligt tussen 750 en 1.100 calorieën uit gezonde ingrediënten die de voeding maximaliseren en een aangename eetervaring bieden.

Vasten nabootsen Dieet eetplan: nieuwe ProLon-soepvariëteit 2

Een paar maanden geleden lanceerden we het nieuwe Fasting Mimicking Diet-eetplan: de nieuwe ProLon® Soup Variety 2!

De nieuwe ProLon® Soup Variety 2 bevat hetzelfde geheim van vasten met een nieuwe variëteit aan smakelijke en heerlijke soepen, ontworpen door professionele Italiaanse chef-koks:

-Butternutpompoensoepmix;

-Zwarte Bonensoepmix;

-Butternutpompoen en Quinoa Soepmix;

-Witte Bonen- en Spinaziesoepmix.

Net als de andere kit bevat de ProLon® Soup Variety 2 ook plantaardige energierepen, soepen, een verscheidenheid aan snacks, drankjes en supplementen. Alle ingrediënten zijn bestudeerd en zorgvuldig ontworpen om uw lichaam te voeden en positieve veranderingen te bevorderen.

Wist u dat u bij aankoop van uw ProLon®-kit ook het boek “The Longevity Diet” ontvangt, geschreven door prof. Valter Longo en een consult met een van onze voedingsdeskundigen van het Wetenschappelijk Team van L-Nutra? Koop het nu!

Vastenweek met ProLon® Soepvariëteit 2

De eerste Europese Vastenweek komt eraan! Wat is een beter moment om het nieuwe eetplan Fasting Mimicking Diet te proberen?

Deelnemen aan het Vastenweek-evenement van 21-25 septembere, Met onze tips, ondersteuning en aanmoediging kunt u snel deel uitmaken van een groep. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan deelname aan de Vastenweek:

-Doe ProLon® allemaal samen en maak deel uit van een gemeenschap;

-Ontvang informatieve en educatieve inhoud;

-Dagelijkse opnames met inspirerende vastenexperts;

-Gratis hulp bij de terugkeer naar een gezonder eetplan en levensstijl;

-Ondersteuning om u te helpen betrokken en gemotiveerd te blijven tijdens uw vastentraject.

Sluit je aan bij de Facebookgroep “Fasting Mimicking Diet: deel je ervaringen ” en maak deel uit van deze 5-daagse resetreis naar welzijn.

Naast de mogelijkheid om te profiteren van alle hierboven genoemde voordelen, kunt u het nieuwe Fasting Mimicking Diet-eetplan ProLon® Soup Variety 2 proberen met een speciale korting van 10% met behulp van de code FAST4.

Neem deel aan de Vastenweek, koop de nieuwe ProLon®-variant en vertel ons over uw ervaringen. Samen is beter!


104 reacties


  • jayson brown

    darkwebprogrammer@gmail.com are the best hackers i can assure you of while in search of good hackers that can get you real and legit funds


  • jayson brown

    darkwebprogrammer@gmail.com are the best hackers i can assure you of while in search of good hackers that can get you real and legit funds


  • Veronica

    Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ( davidsonalbertloan@gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.


  • Westlake Loan

    Hallo, wij bieden een snelle lening aan….
    Bent u een zakenman of een vrouw?
    Heeft u financiële stress?
    Heeft u een lening nodig om uw eigen bedrijf te starten?
    Heeft u een laag inkomen en vindt u het lastig om een lening te krijgen bij lokale banken en andere financiële instellingen?
    Hier is het antwoord op een lage lening van 2%. Neem nu contact met ons op via Loanwestlake@gmail.com
    telegram___https://t.me/loan59


  • Westlake Loan

    Hallo, wij bieden een snelle lening aan….
    Bent u een zakenman of een vrouw?
    Heeft u financiële stress?
    Heeft u een lening nodig om uw eigen bedrijf te starten?
    Heeft u een laag inkomen en vindt u het lastig om een lening te krijgen bij lokale banken en andere financiële instellingen?
    Hier is het antwoord op een lage lening van 2%. Neem nu contact met ons op via Loanwestlake@gmail.com
    telegram___https://t.me/loan59


laat een reactie achter