PROLON BENEFITS: FASTING…BUT EATING!

VOORDELEN VAN PROLON: VASTEN…MAAR ETEN!

Allereerst…Weet jij wat een Prolon-kit is? Wat zijn Prolon-voordelen? En wat betreft Prolon-resultaten of aanbevelingen? Via dit artikel proberen we deze vragen te beantwoorden, zodat u een duidelijker idee krijgt van dit vasten-nabootsende dieetplan.

ProLon® is een wetenschappelijk onderzocht 5-daags voedingsprogramma. Het was na 15 jaar onderzoek aan het Longevity Institute en het Diabetes and Obesity Research Institute van de University of Southern California (USC) dat de eerste ProLon-kit werd ontwikkeld. Het is het eerste Fasting Mimicking Diet-plan , dat uw lichaam voedt en uw gezondheid ondersteunt. Op welke manier? Het lichaam voorzien van een wetenschappelijk ontwikkelde combinatie van macronutriënten, zoals vetten, koolhydraten, eiwitten en micronutriënten, zoals essentiële vitamines en mineralen.

Wat houdt de ProLon-kit in?

De ProLon-kit bestaat uit 5 kleine doosjes en elk bevat de voeding van een specifieke dag, tussen plantaardige energierepen, soepen, een verscheidenheid aan snacks, drankjes en supplementen, allemaal bestudeerd en zorgvuldig ontworpen om uw lichaam te voeden en positieve reacties te bevorderen. veranderingen. Het dieetprogramma levert ongeveer 750 tot 1100 calorieën per dag op en u moet het programma gedurende 5 opeenvolgende dagen volgen, waarbij u geen ander voedsel en geen andere vloeistof dan water consumeert, zelfs geen koffie. Daarna kunt u uw normale dieet hervatten.

ProLon-voordelen

Voordelen van vasten.. maar eten! Is dit mogelijk? Ja! De voordelen van ProLon leiden tot vasten zonder voedsel op te geven, te hongerig te worden of veel onnatuurlijke ingrediënten te eten. Het elimineert de noodzaak van vasten met alleen water en beantwoordt aan de onvervulde behoefte aan het bieden van een toegankelijk, bewezen en veilig voedingsprogramma dat geen voortdurende veranderingen in levensstijl vereist, zoals langdurige diëten.

De voordelen van ProLon hebben ook betrekking op het stimuleren van cellulaire toegang tot een hoge beschermings- en stressbestendige modus, verwijdering van beschadigde intracellulaire componenten, zelfherstel door cellulaire verjonging, dit alles verbetert de prestaties en voelt een grotere focus, helderheid en energie. Door het revolutionaire maaltijdplan, wetenschappelijk ontworpen en klinisch getest om de effecten van vasten na te bootsen, wordt de juiste dagelijkse voeding en het gevoel van voldoening geboden.

Aanbevelingen over het gebruik van ProLon

Omdat u een caloriearm dieet volgt, is het beter om dit pad niet te volgen als u allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen zoals noten of soja, als u zwanger bent, tekenen heeft van een actieve infectie, als u ondergewicht heeft of als u risico loopt op diabetes. herhaalde infectie. Voordat u met het ProLon Fasting Mimicking Diet-plan begint, is het raadzaam om met uw arts te praten en te raadplegen.

Bovendien zou het tijdens de cyclus goed zijn om bepaalde activiteiten te vermijden die ons lichaam nog verder kunnen verzwakken, zoals fysieke oefeningen die leiden tot een hoog calorieverbruik of blootstelling aan hoge temperaturen.

Als u meer gedetailleerde en wetenschappelijke informatie over de ProLon-kit wilt, kunt u de verschillende secties van de website bezoeken.


laat een reactie achter