My experience with the PROLON kit

Mijn ervaring met de PROLON-kit

Mijn ervaring met de PROLON-kit

Francesco Scarparo, 62, uit Brindisi, is de eigenaar van een sportwinkel. Anderhalf jaar geleden hoorde hij via twee cliënten over het Fasting Mimicking Diet, voorgesteld door professor Valter Longo . Geïntrigeerd besloot hij er meer over te weten, en bewandelde zo een voedingspad dat de principes van het Levensduurdieet omarmde, eerst met een ‘doe-het-zelf’-methode, en vervolgens een gemakkelijkere en veiligere aanpak kiezend met de ProLon Kit of the Fasting . Het nabootsen van een dieet .

Vasten-nabootsen-dieet

 1. Je geniet van een goede gezondheid. Wat heeft u ertoe aangezet om Pr. Longo's visie?

Eigenlijk kende ik de professor niet. Twee van mijn cliënten vertelden mij erover. Toen mijn zus ook de principes begon te volgen die door laatstgenoemde werden gepromoot, besloot ik de verschillende wetenschappelijke onderzoeken te leren kennen en zei tegen mezelf: "Waarom niet proberen". Wat de meeste indruk op mij maakte, was het idee van voedingseducatie en het potentiële effect van celregeneratie door voeding. Ik denk dat het essentieel is om een ​​goed uitgebalanceerd dieet te volgen, vooral tegenwoordig eten we alles en doen we het op een lukrake manier, zonder na te denken over de gevolgen die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid.

 1. Waarom heb je besloten om de ProLon-kit te kopen?

Door mijn werk ben ik vaak van huis. Ik had iets nodig dat gemakkelijk en kant-en-klaar te gebruiken was, maar ik wilde dit pad volgen met een wetenschappelijk bewezen en klinisch veilige methode die mijn gezondheid niet in gevaar zou brengen en tegelijkertijd de gewenste effecten zou garanderen. Daarom heb ik besloten om de Prolon-kit te kopen.

 1. Beschrijf uw 5 dagen diëten... Heeft u bepaalde problemen ondervonden?

Eigenlijk ben ik geen bijzondere moeilijkheden tegengekomen; de voorbereidingen zijn voor elke dag op een duidelijke en eenvoudige manier gestructureerd. Aan de fysieke kant had ik pas op de derde dag een beetje hoofdpijn, maar verder had ik geen last van bijwerkingen.

 1. Wat waren de voordelen?

Gewichtsverlies is de minst belangrijke factor bij een MKZ-cyclus; Ik verloor ongeveer 4,2 kg / 4,3 kg. Ik ben altijd iemand geweest met een zwak immuunsysteem, het soort persoon dat snel ziek wordt. Ik ben al anderhalf jaar niet meer ziek geweest, dat wil zeggen, sinds ik dit dieet volg, is mijn lichaamstemperatuur gestabiliseerd. Bovendien controleerde ik elke dag voortdurend mijn bloeddruk en hartslag en er waren significante resultaten!

 1. Wat zijn de resultaten?

Voordat ik de MKZ deed, slikte ik een halve pil om mijn bloeddruk onder controle te houden, maar nu slik ik die niet meer! Daarnaast hield ik altijd mijn hartslag in de gaten, deze lag rond de 75/70 BPM, terwijl deze nu in rust rond de 50/52 BPM ligt. Bovendien zijn de mentale helderheid en concentratie verbeterd, zelfs na het einde van de cyclus.

 1. Beoefent u een sport?

Ik ben altijd atletisch geweest, maar ik merk betere fysieke prestaties. Bovendien lijkt de stofwisseling te zijn versneld, bijvoorbeeld: als ik voorheen 1000 kcal in één uur verbrandde, verbrand ik nu in dezelfde tijd 2000 kcal!

 1. Wat vond je leuk aan de kit en wat zou je veranderen?

Over het algemeen hebben verschillende voedingsmiddelen goede smaken. Ik vond vooral de walnotenreep lekker; ik zou echter de tomatensoep veranderen.

 1. Het Fasting Mimicking Dieet beschreven in 3 woorden

 • Functioneel
 • Goed bestudeerd
 • Regeneratief
 1. Zou je het aanraden? En wat dacht je van de meest sceptische mensen

Ik zou het absoluut aanbevelen, en eerlijk gezegd doe ik het al, omdat ik in mijn persoonlijke ervaring alleen maar positieve opmerkingen heb gevonden. Ik zou ook nog een laatste ding willen toevoegen, als u dat toestaat. Ik heb vaak gehoord dat de prijs te hoog was voor het soort voedsel in de Prolon-kit. Ik wil eraan herinneren dat de dosering van componenten het resultaat is van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en dat ze er dus niet toevallig zijn. Wat mij betreft is dit geld goed besteed!

Wat zou ik tegen de meest sceptische mensen zeggen?

Probeer het, dan praten we er nog eens over!

Artikel gewijzigd door de gevoelens van :

Francesca Florenzo

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van voeding, voeding en gezondheid, het laatste nieuws en getuigenissen van klanten.


laat een reactie achter