Extending Life thanks to a diet: My feedback on the FMD Prolon Kit

Het leven verlengen dankzij een dieet: mijn feedback over de FMD Prolon Kit

Het leven verlengen via een dieet: Anna's directe feedback, die de Prolon-kit probeerde en de voordelen ontdekte van een vasten-nabootsend dieet.

"Ik weet nog dat ik na een lange werkdag thuiskwam, lekker op de bank wilde ontspannen en tv kijken. Die avond werd er een nieuwe aflevering van het tv-programma 'le Iene' uitgezonden. Tijdens het schrijven van een e-mail, het was bijna nooit mogelijk om de verbinding volledig te verbreken, werd dat tv-programma uitgezonden over "hoe je het leven kunt verlengen via het dieet".

Ik geef toe dat ik verrast was toen ik het woord dieet hoorde, omdat ik onlangs, nadat ik had besloten te stoppen met roken, ertoe werd gebracht voedsel als palliatief middel te gebruiken om er niet aan te denken. Het resultaat? Ik ben wat aangekomen! ".

"Terwijl het programma bezig was, besefte ik dat het niet over het gebruikelijke afslankdieet ging. Professor Longo (van wie ik nog nooit eerder had gehoord) legde in een interview door Nadia Toffa uit dat "het verlengen van het leven door middel van het dieet" mogelijk was. Wat mij het meest opviel was de absolute herziening van het concept van "calorische beperking", evenals het enthousiasme en de tevredenheid van Nadia voor het gebruik van deze 5-daagse MKZ-kit .

Leven verlengen met een MKZ-dieet

Toen het interview voorbij was ( klik hier om de video te bekijken ), keek ik op om erachter te komen hoe het mogelijk is om “het leven te verlengen” dankzij het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde dieet van professor Longo. De volgende dag kocht ik het boek "The Diet of Longevity", waarin de wetenschapper systematisch de onderzoeken vertelde die hij had uitgevoerd. In de daaropvolgende maanden volgde ik het DL-dieet (levensduurdieet) en verloor veel van de opgebouwde kilo's, evenals een positief gevoel van welzijn.

Gedreven door de positieve effecten was ik ervan overtuigd om de Prolon-kit te kopen, ook verkrijgbaar in de glutenvrije versie, omdat ik coeliakie heb. Ik geef toe dat ik het scepticisme dat mij over het algemeen onderscheidt, opzij heb gezet. Ik dacht niet dat het mogelijk was om het leven te verlengen door middel van een dieet, maar als ik besloot deze weg in te slaan, is dat vooral omdat ik volgens het uitgevoerde onderzoek begreep dat het ging om een ​​serieus programma, wetenschappelijk bewezen".

Zo begonnen mijn 5 dagen!

Leven verlengen, de voordelen van het Prolon-dieet

"In het begin was ik een beetje ongerust vanwege mijn zeer intense ritmes waarvan ik dacht dat ze een obstakel konden zijn: ik woon in Genua, maar ik werk in Milaan en ik ben de typische 'forens' die elke dag om 6 uur opstaat en komt om 21.30 uur terug. Het was eigenlijk eenvoudiger dan ik dacht! De voorbereidingen in de kit zijn bijna allemaal klaar voor gebruik, dus uiterst praktisch.

Bovendien had ik niet verwacht dat gevriesdroogde producten zo lekker zouden smaken! Ik zou er ook graag een paar in de winkels willen vinden, bijvoorbeeld quinoasoep en boerenkoolcracker. "

Hoe verleng je het leven met Prolon ? Ik zeg het je:

"Een superpositieve ervaring: veel energie, geen krachtverlies. Je realiseert je dat je niet alle calorieën nodig hebt die we normaal gesproken in het lichaam introduceren om te leven en je goed te voelen. Ik had geen honger. Ik verwachtte problemen met constipatie, misschien omdat ik dacht dat de calorie-inname geen normaal fysiologisch proces garandeerde, maar dat was niet het geval.

Mijn buikomtrek is verder afgenomen en mijn bloeddruk is over het algemeen verbeterd. Een ander interessant aspect is dat, vaak lijdend aan cervicale sinusitis en rugpijn, na 5 dagen de frequentie van beide symptomen daalde. Ik weet niet of dit gunstige effect terug te vinden is in de voeding, maar het is zeker een niet te onderschatten aspect.

Kortom, ik had een gevoel van algemeen welzijn dat verschillende aspecten omvatte: van de helderdere huid tot het gevoel van lichtheid en fysieke efficiëntie, van een groter vermogen tot creatie en concentratie tot het goede humeur ".

Wat is er veranderd na de MKZ ?

"Na 5 dagen bleef het verlangen naar een steeds gezondere levensstijl bestaan ​​en besloot ik me volledig aan de regels van het dieet van een lang leven te houden. Ik was al eerder begonnen met een overwegend vegetarisch dieet, waarbij ik de voorkeur gaf aan plantaardige eiwitten boven dierlijke eiwitten; ik ook minder kaas. Dankzij de MKZ kreeg ik een geweldige bevestiging waarom ik me beter voelde.

Daarnaast het tweede boek "Aan de tafel van een lang leven", dat veel recepten uit de mediterrane culinaire traditie bevat. We realiseren ons onmiddellijk hoe we, zonder grote inspanningen, het doel van gezondheid en een lang leven kunnen bereiken door de voedseltradities van onze grootouders te respecteren. Ik vind het een prachtig bericht!

‘Leven verlengen door middel van een dieet’ is dus mogelijk. Persoonlijk raad ik zonder enige twijfel het Fasting Mimicking Diet aan, omdat, zoals ik al eerder zei, de gunstige effecten duidelijk zijn en het geruststellend is dat alles gebaseerd is op wetenschappelijke gegevens ”.

Artikel geschreven door: Francesca Florenzo


laat een reactie achter