"I have tried the Fasting Mimicking Diet": the experience of those who did ProLon®

"Ik heb het Fasting Mimicking Diet geprobeerd": de ervaring van degenen die ProLon® hebben gedaan

Hier enkele vragen en curiosa voor degenen die ProLon® hebben gedaan. Laten we samen de persoonlijke ervaring ontdekken van twee vrouwen die het Fasting Mimicking Diet hebben geprobeerd: Zoa en Carolina , twee jonge gezondheidscoaches.

Bent u nieuwsgierig naar ProLon? Wilt u meer weten over het Fasting Mimicking Dieet? Lees het artikel verder voor meer informatie!

Hoe heb je ProLon ontdekt en waar dacht je aan?

Z: “Ik houd ervan om de blauwe zones te bestuderen, en tijdens mijn onderzoek kwam ik de studie van Valter Longo tegen en zijn boek ‘The longevity Diet’, en leerde ik vervolgens over het Fasting Mimicking Diet.”

C: “Ik vond het via een vriend die het deed. Ik besloot erover te lezen en zo raakte ik erdoor geïntrigeerd.”

Maakte u zich zorgen over het volgen van het Fasting Mimicking Dieet? Zo ja, waar was u het meest bang voor?

Z: “Ik was erg opgewonden om de voordelen ervan te proberen, maar ik was bang voor de psychologische gevolgen (zou ik angstgevoelens gaan voelen... of hongerig en zwak...) maar ik bereidde mijn geest voor om het te doen en het was makkelijker dan ik dacht.”

C: “Ik was er niet bang voor, ik was alleen bang dat ik te veel zou afvallen, maar uiteindelijk ben ik niet veel afgevallen.”

Hoe voelde jij je gedurende de 5 dagen? Vertel ons over uw ervaring.

Z: “De eerste twee dagen voelde ik me goed, de derde dag was de moeilijkste en de 4e en 5e Ik had geen honger, maar ik voelde minder energie en dat gevoel beviel me niet. Maar geen enkele vorm van angst of gulzigheid, wat mij echt verbaasde!”

C: “Dag 1 en 2 waren oké. Dag 3 was voor mij zeker het moeilijkst. Gedurende de dag heb ik verschillende keren overwogen om te stoppen. Dag 4 was echter een wonderdag. Ik werd wakker met een zo goed gevoel en met zoveel helderheid en energie dat ik gemotiveerd was om door te gaan."

Welke was voor jou de moeilijkste dag?

Z: “De derde dag was de moeilijkste dag.”

C: “Dag 3 is de moeilijkste dag van allemaal!!!”

Hoe ben je na ProLon terechtgekomen? Hoe zit het nu?

Z: “Ik voel me bewuster over eten, en na het Fasting Mimicking Diet eet ik met minder angst en langzamer.”

C: ‘Ik merkte dat ik me echt heel goed voelde. Mijn lichaam zag er ook geweldig uit. Mijn huid gloeide. Na de zomer ga ik het eigenlijk weer doen.”

Zou u ProLon aanbevelen? En waarom?

Z: “Ik zou ProLon aanraden als iemand aan snel water denkt. Ik geef de voorkeur aan deze manier van snel. Ik denk dat het een goede manier is om de normale dagelijkse voeding te ondersteunen.”

C: “Ja, dat zou ik doen. Het is verbazingwekkend hoe je je daarna voelt. Ik denk ook dat het een mooie doorbraak is voor ons systeem. Het werkt de hele dag zo hard, de hele tijd, dat een pauze van 5 dagen geweldig is!! Bedankt voor het creëren van zo’n geweldig product.”

Doe gewoon wat ze doen: Probeer ProLon nu ! En als je meer wilt weten over Zoa en Carolina , volg ze dan.


laat een reactie achter