The Diet of Longevity: How to cure with food?

Het dieet van een lang leven: hoe te genezen met voedsel?

Valter Longo heeft zijn carrière gewijd aan onderzoek en experimenten op het gebied van antiverouderingstherapieën. In zijn eerste boek " The Diet of Longevity ", waarvan de voordelen zijn gedoneerd aan onderzoek, legt de wetenschapper geleidelijk de onderzoeken uit die hem hebben geleid tot de creatie van wat we nu kennen als het Dieet van een Lang Leven en het Vasten Mimicking Dieet .

In het licht van de ontdekkingen die een goede voedingseducatie aanmoedigen, krijgen we ProLon , de klinisch geteste kit voor cellulaire regeneratie en een lang leven!

Het dieet van een lang leven

De bedoeling was om een ​​methode te vinden die een integratiestrategie zou kunnen zijn voor standaardbehandelingen en die daardoor nieuwe perspectieven zou kunnen openen voor het verbeteren van bestaande therapieën.

Het dieet van een lang leven , onderzoek:

Daarom heeft Pr. Valter Longo , de directeur van het USC's Longevity Institute in Los Angeles en het Instituut voor oncologie van IFOM in Milaan , heeft van voedsel een voordelig en alternatief hulpmiddel gemaakt dat het verschil kan maken voor patiënten.

Het Dieet van een Lang Leven is gebaseerd op 5 disciplines die het wetenschappelijke bewijs van het programma ondersteunen. Het gebruik van deze vijf onderzoeksgebieden heeft ertoe geleid dat de positieve en negatieve elementen voor onze gezondheid zijn geïdentificeerd.

Daarom wordt voorgesteld om als een echte levensstijl 365 dagen per jaar aan te nemen.

We kunnen het definiëren als een moderne versie van het klassieke mediterrane dieet van onze grootouders. Een "arm" dieet dat de consumptie van voornamelijk plantaardig voedsel en weinig dierlijke eiwitten bevordert.

Epidemiologische studies hebben duidelijk aangetoond hoe het volgen van de voedseltraditie van onze honderdjarigen, gemaakt van eenvoud, mogelijk is om ons eigen lichaam te genezen.

Laten we enkele aspecten ontdekken!

Het klinkt als een veganistisch dieet, maar dat is het eigenlijk niet!

Het dieet voor een lang leven omvat inderdaad 2/3 keer per week vis en wat eieren om de bijdrage van alle aminozuren die we nodig hebben te garanderen.

Volgens de wetenschapper voorziet een volledig veganistisch dieet ons lichaam niet van alle voedingsstoffen die het nodig heeft, en leidt het niet altijd tot positieve effecten. De zorg is dat dit op de lange termijn tot ondervoeding kan leiden.

De dierlijke eiwitten, rood vlees, zijn volledig uitgesloten omdat ze de groei van het hormoon IGF-1 veroorzaken, dat veroudering bevordert en bijgevolg de verschillende ziekten die verband houden met veroudering.

Dieet is als een reeks moleculen die zijn gemaakt om cellulaire veroudering te versnellen of te verminderen. Goed eten is belangrijk en toch is de keuze van wat je op je bord legt, de keuze die gezien moet worden als een missie met als doel het bereiken van een lang leven.

Het belang van fysieke activiteit!

Veel van wat we eten heeft een bepalende invloed op ons uiterlijk en ons psychofysisch welzijn, maar tegelijkertijd wordt een sedentaire levensstijl beschouwd als een van de sleutelfactoren in de groei van buikvet en de ontwikkeling van hart- en vaatziekten.

Lichamelijke activiteit is een ander preventiemiddel. Longo legt uit dat het, als het regelmatig is, de regeneratieve processen van ons lichaam kan bevorderen.

In samenwerking met de Universiteit van Verona , voegt hij eraan toe, wordt een onderzoek naar spierkracht gestart onder niet-professionele atleten. Het belangrijkste idee is dat de spierkracht onafhankelijk van de toename van de spiermassa kan toenemen.

Er bestaat dus een recept om 110 jaar oud te worden. Weet je wat het meest verrassende is? Dat je lang en gezond kunt leven!

Probeer nu ProLon®


laat een reactie achter