Caloric Restriction: The 5 Days of Lucia

Caloriebeperking: de 5 dagen van Lucia

Als het gaat om het omgaan met iets nieuws, zijn de twijfels en vragen talrijk en gaan ze vaak gepaard met een soort scepsis. Om deze twijfels, althans gedeeltelijk, weg te nemen, kan het nuttig zijn om u mijn persoonlijke ervaring te vertellen. Lucia, een 36-jarige huisvrouw en fulltime moeder, deelt met ons haar eigen ervaring met de 5 dagen caloriebeperking die wordt geboden door ProLon's Fasting Mimicking Diet (FMD) !

Lucia, hoe kende jij Pr. Lang?

"Ik was thuis aan het zappen op tv toen een interview op een zender van de show ' le Iene ' mijn aandacht trok.
Ze hadden het over een bepaald vijfdaags dieet, ontworpen door een wetenschapper. Voor die tijd had ik nog nooit van professor Longo gehoord. Dus, geïntrigeerd door het onderwerp dat in dit beroemde interview wordt behandeld, deed ik wat onderzoek. Nadat ik meer informatie had gekregen en begreep dat het niet om een ​​gewoon afslankdieet ging, besloot ik contact met je op te nemen.’’

Is dit de eerste keer dat u een caloriebeperking heeft?

“In het verleden volgde ik diëten die gericht waren op afvallen. Een van de redenen dat ik voor deze voedingsaanpak heb gekozen is juist omdat het een heel ander doel heeft. Ik heb al anderhalf jaar last van mijn darmen. intolerantie heeft mij ertoe gebracht bepaalde soorten voedsel uit te sluiten, en ik moet toegeven dat het moeilijk voor mij was omdat ik een “hartige eter” ben. Ik had niet gedacht dat het een voedselprotocol zou kunnen zijn dat het lichaam reset, dus ik dacht , "waarom probeer je het niet".

Heeft u bijzondere problemen ondervonden bij het volgen van het dieet met de kit?

"Nee, ik moet zeggen dat het gemakkelijk te gebruiken is. Het was precies wat ik zocht: iets schematisch dat dicteerde wat te doen en hoe. Natuurlijk is de mentaliteit belangrijk, maar dag na dag iets gestructureerd hebben is een fundamentele hulp!"

Beschrijf ons alstublieft de 5 dagen

"De eerste dag voelde ik niets bijzonders, de 2e, 3e en 4e had ik een vreemde hoofdpijn, maar niets ondraaglijks, ik weet het niet, ik zou het meer definiëren als een "gevoel van vermoeidheid". Bovendien was de De eerste nachten was ik een beetje moe. De laatste dag had ik wat problemen met het eten van de bereidingen, maar dat was een kwestie van smaak!”

Heeft u gedurende de 5 dagen veel honger gehad?

"Eerlijk gezegd niet overdag. Alleen 's avonds had ik een beetje honger, vooral als ik moest koken voor mijn gezin, het is heel moeilijk om de verleidingen te weerstaan, maar gelukkig was de wens om dit programma nauwgezet te volgen sterker en Ik heb niet opgegeven."

Gezien het feit dat het erg subjectief is, welke voorbereidingen heb jij het meest gewaardeerd van alle voorbereidingen?

"De repen en de olijven waren erg lekker, maar wat mij het meeste beviel was de minestrone, een goede smaak zou ik zeggen!"

Wat vond je niet leuk?

"De tomatensoep, op de vijfde dag kon ik de smaak niet waarderen. De boerenkoolcracker vond ik ook niet lekker."

Laten we het hebben over de resultaten:

"De eerste voor de hand liggende factor is de afname van de buikomtrek. Ik ben ongeveer 2 kg afgevallen. Daarnaast voel je je energieker en lijkt je concentratievermogen een stuk verbeterd. Ook in mijn dagelijks leven had ik een positief rendement Laat het me uitleggen: voorheen had ik een hekel aan groenten en dronk ik overdag geen vloeistoffen, nu heb ik groenten geïntegreerd en drink ik minstens 1,5 liter water gedurende de dag".

Hoe zit het met de problemen die u aan het begin van het interview noemde?

"Het was het meest verrassende resultaat. Sinds ik met dit dieet ben begonnen, heb ik geen darmproblemen meer, ik kan eindelijk zuivelproducten eten, ik weet niet wat voor correlatie er is, maar ik ben erg enthousiast. In januari daarna Kerstvakantie, ik wil het absoluut nog een keer doen!"

Drie bijvoeglijke naamwoorden om het vasten-nabootsende dieet te beschrijven

  • Verrassend
  • Bruikbaar
  • Goed bestudeerd

Volg ons op onze Facebook-pagina @ ProLon.Europe !

Ontdek of ProLon® geschikt voor u is!


laat een reactie achter