5 TIPS TO CARRY OUT FASTING IN THE BEST WAY

5 TIPS OM HET VASTEN OP DE BESTE MANIER UIT TE VOEREN

Ben je bang voor 5 dagen vasten-imitatiedieet? Heeft u uw ProLon®-kit wekenlang op uw bureau liggen? Wacht jij op het juiste moment om te beginnen? We zijn hier om u 5 tips te geven om ProLon op de best mogelijke manier uit te voeren, zodat u deze angst kunt overwinnen en u gemotiveerd kunt voelen om het Fasting Mimicking Diet te volgen.

Wat is het vasten-nabootsende dieet?

Beginnend bij het begin: weet jij wat het Fasting Mimicking Diet is? Het ProLon® Fasting Mimicking Diet® is een gepatenteerd, plantaardig maaltijdprogramma met beperkte calorieën dat wetenschappelijk is ontworpen om de verjongende effecten van vasten op cellulair niveau te bieden, terwijl het lichaam toch van voeding wordt voorzien.

Dankzij de dosering van de componenten en hun macronutriënten gelooft uw lichaam tijdens dit programma dat u aan het vasten bent, waardoor het kan profiteren van alle voordelen van vasten, zoals het verbeteren van de metabolische gezondheid, celvernieuwing, prestaties en gewichtsverlies. .

Laten we nu samen de 5 beste tips bekijken om ProLon op de best mogelijke manier uit te voeren, zodat u niet bang bent voor vasten.

Onze 5 tips om ProLon uit te voeren

- In de doos vindt u het boek " The longevity Diet ", geschreven door professor Valter Longo en met de resultaten van meer dan 25 jaar onderzoek naar veroudering, voeding en ziekten over de hele wereld. Lees het programma voordat u met het programma begint, zodat u volledig op de hoogte bent van de voordelen van het Fasting Mimicking Diet en wat er in uw lichaam zal gebeuren tijdens de ProLon-cyclus. Je zult nog gemotiveerder zijn, de angst zal vervagen en je zult een groot verlangen hebben om zo vroeg mogelijk te beginnen;

-Begin uw ProLon-cyclus wanneer u mentaal rustig bent. Weet je, mentale rust is de basis van het welzijn van ons lichaam. Stress zou je niet helpen dit pad in vrede te bewandelen, en het zou het moeilijker maken;

- Bereid uw lichaam een ​​paar dagen eerder voor met lichtere voeding, zodat u geen netto verschil voelt tussen de dagen vóór en de eerste dag van ProLon en het gemakkelijker zal zijn om het programma te voltooien zonder voortdurend aan eten te denken;

-Een van de meest voorkomende bijwerkingen is hoofdpijn. Het gebruik van medicijnen tegen pijn en ontsteking tijdens de MKZ wordt niet aanbevolen, en een manier om dit gevoel van algemene malaise gedurende de 5 dagen te voorkomen is hydratatie. Tip: drink minimaal 2,5 liter water per dag;

-Het kan moeilijk zijn om te denken dat je gedurende de 5 dagen niet kunt eten wat je wilt, maar terwijl je meer honger hebt en je favoriete gerecht wilt eten, probeer dan de aandacht van deze gedachten af ​​te leiden en je te concentreren op het positieve resultaten en de voordelen van het Fasting Mimicking Diet die u aan het einde van het programma krijgt: u voelt zich energieker, uitgeruster en leeggelopen, naast alle voordelen die uw lichaam zullen aanspreken!

Door deze eenvoudige maar belangrijke tips te volgen om ProLon op de best mogelijke manier uit te voeren, hoeft u nooit bang te zijn voor het vasten, maar zult u alleen maar gemotiveerd zijn om onmiddellijk te beginnen. Dus waar wacht je op? Haal die kit wekenlang op je bureau, en als je hem nog niet hebt, bestel dan nu je ProLon-kit !


laat een reactie achter