Mediterranean diet

DE VOORDELEN VAN HET MEDITERRANE DIEET

 

Heeft u ooit gehoord van het mediterrane dieet? Het is een van de meest populaire vormen van gezonde voeding die veel voordelen voor het organisme met zich meebrengt. Laten we meer ontdekken over de kenmerken en voordelen van het mediterrane dieet.

Wat is een Mediterraan dieet?

Het mediterrane dieet is gebaseerd op de voedingen van mensen uit Kreta, Griekenland en Zuid-Italië. Het mediterrane dieetprofiel richt zich voornamelijk op plantaardig voedsel met volle granen, goede vetten (vis, olijfolie, noten enz.), groenten, fruit, vis en een zeer lage consumptie van niet-vis vlees. Het Mediterrane dieet gaat niet alleen over gezonde voeding, het is een mentaliteit van welzijn; het benadrukt de noodzaak om tijd door te brengen met eten met het gezin en ook aan lichaamsbeweging te doen.

De principes van het mediterrane dieet worden geassocieerd met tal van gezondheidsvoordelen. Er is aangetoond dat een mediterraan dieet een preventief effect heeft op hart- en vaatziekten, zowel bij de mediterrane als bij niet-mediterrane bevolkingsgroepen. Degenen die dit soort dieet volgen, vertonen een gezonder metabolisme, een laag aantal hart- en chronische ziekten, diabetes en obesitas. Studies suggereerden ook een mogelijke rol bij het voorkomen van bepaalde vormen van kanker. Ten slotte heeft nieuw onderzoek aangetoond dat een hogere naleving van het mediterrane dieet gepaard gaat met een lager risico op cognitieve achteruitgang, depressie en andere psychische stoornissen.

Over het geheel genomen is een beter begrip van de belangrijkste elementen van dit voedingspatroon, de onderliggende mechanismen en doelstellingen, belangrijk om het huidige bewijsmateriaal te ondersteunen en om inzichten te verschaffen over nieuwe en potentiële resultaten.

Mediterranean diet

Voedsel in mediterraan dieet

Waaruit bestaat een mediterraan dieet eigenlijk? In eenvoudige bewoordingen is het mediterrane dieet een levensstijl, die kan worden verklaard aan de hand van de figuur van een piramide, verdeeld in secties:

Onderaan zitten brood, volle granen, bonen, peulvruchten, noten en zaden. In het gedeelte net erboven staan fruit, groenten en olijfolie. Het wordt aanbevolen om al deze porties dagelijks te eten. Stijgend op de piramide zijn er voedingsmiddelen die in een beperkte hoeveelheid moeten worden geconsumeerd, zoals melk en zuivelproducten, vis en zeevruchten, eieren en gevogelte. Bovenaan vinden we voedingsmiddelen waarvan wordt aanbevolen dat ze in zeer kleine hoeveelheden worden geconsumeerd, bijvoorbeeld alleen bij speciale gelegenheden, en vooral vlees en snoep.

En het ProLon-dieet?

Zoals het laat zien is het een compleet dieet; het omvat bijna elk soort voedsel, dus het is echt gevarieerd en het is niet moeilijk om het te ondernemen. Je kunt oneindig veel combinaties van gezonde voeding experimenteren en zelf heerlijke mediterrane recepten creëren of met behulp van kant-en-klare kits zoals ProLon® .

Heeft u ooit gehoord van ProLon® Fasting Mimicking Diet? Je kunt tijdens het vasten veel voordelen halen uit het mediterrane dieet, maar zonder het plezier op te geven van smakelijke, handig verpakte, voornamelijk plantaardige voedingsmiddelen zoals repen, soepen, een verscheidenheid aan snacks, drankjes en supplementen, allemaal bestudeerd en zorgvuldig ontworpen om uw lichaam te voeden en de metabolische en algehele gezondheid te ondersteunen voor gezond ouder worden.

Ontdek meer over ProLon! Neem contact op met onze deskundige voedingsdeskundigen .

 

 

 


1 reactie


 • Devid Tukur

  HIRE A CERTIFIED CRYPTO RECOVERY EXPERT // LOST RECOVERY MASTERS ARE REPUTABLE

  Most frequently asked question by investors after losing Bitcoins to fraudsters is how possible it is to recover the digital asset. I happened to become a scam victim last summer. I became interested in Cryptocurrency trading last summer and decided to trade $425,000 worth of crypto through an online software company which promised huge returns. This all went wrong after they transferred all my funds from my coin base wallet to an unknown wallet address. I immediately had a search out on a reliable option to recover the funds back. I came across Lost Recovery Masters, a specialized group in Cryptocurrency Recovery services. I must say I have good fortune, all my lost funds have been recovered back all thanks to these experts. To any victim who has lost Crypto to fraudsters learn more on restoring back your funds Visit their website and Learn more:
  Website: https://lostrecoverymasters.wixsite.com/recoverbitcoin2024
  Whatsapp (+44(7537)-105921)
  Support Email (Support@lostrecoverymasters.com)


laat een reactie achter