Vasten voor gewichtsverlies

Reset slechte gewoonten en transformeer je lichaam door te vasten

Voor degenen die zich wenden tot vasten om af te vallen, kunnen de resultaten de moeite waard zijn.

Als het gaat om afvallen, is er geen tekort aan diëten om uit te kiezen. De meeste benaderingen zijn gericht op specifieke voedingsmiddelen die u aan uw dieet kunt toevoegen of ervan kunt verwijderen. Maar in plaats van zich te concentreren op wat ze moeten eten, ontdekken steeds meer mensen de gewichtsverlies- en gezondheidsvoordelen die het gevolg zijn van het eten.

Afhankelijk van het type vasten dat wordt uitgevoerd, zullen de resultaten variëren, en het kan een uitdaging zijn om het gewenste gewichtsverlies in de loop van de tijd te behouden. Met het ProLon® Fasting Mimicking Diet® kunt u echter al binnen 5 dagen de voordelen van vasten zien. Met het Fasting Mimicking Dieet kunt u uw lichaam in een nuchtere toestand brengen en houden, terwijl u uw lichaam voedt met macro- en micronutriënten uit het voedsel en de thee.

fasting diet icon

Activeert cellulaire verjonging en zelfherstel.

fasting diet icon

Verminder overtollig lichaamsvet en behoud de vetvrije massa*.

fasting diet icon

Behoud een gezonde systolische bloeddruk en ondersteun het metabolische evenwicht*.

fasting diet icon

Verlies 5 kilo in slechts 5 dagen! Neem er 5 voor een betere gezondheid.

*Voordelen waargenomen in een klinische studie van de 5-daagse ProLon-cyclus, eenmaal per maand gedurende drie opeenvolgende maanden.

"Je komt op een plek waar je nee zegt tegen de cheesecake omdat je hem niet wilt, niet omdat je jezelf iets lekkers ontzegt."

~ Michael Mosley

Probleemloos gemak voor elke levensstijl

Heerlijke, voorgeportioneerde maaltijden, snacks en thee, zodat u succesvol kunt vasten met food™.

Bestel nu

5 dagen om af te vallen!

Om aanzienlijk en blijvend gewichtsverlies te bereiken, is langdurig vasten, langer dan twee dagen, vaak de beste optie vanwege het vermogen om te helpen bij het afvallen zonder de stofwisseling te vertragen. Een specifieke vastenaanpak die binnen deze categorie past, is het ProLon® Fasting Mimicking Diet® (FMD®)

Hoewel het Fasting Mimicking Diet het aantal calorieën beperkt dat vergelijkbaar is met andere vormen van intermitterend vasten, wordt dit gedaan door voedingsmiddelen te gebruiken die een zeer specifieke mix van micro- en macronutriënten leveren, waardoor het lichaam denkt dat het aan het vasten is. Bovendien, als u ProLon gedurende drie opeenvolgende cycli gebruikt, kunt u, omdat u uw lichaam voedt terwijl het in de vastenmodus werkt, in feite de vetvrije massa behouden, die normaal gesproken verloren zou kunnen gaan tijdens traditioneel langdurig vasten.

Wat is jouw 5 dagen gezonder doel?

In slechts 5 dagen ervaart u het verbazingwekkende gewichtsverlies en veel van de andere gezondheidsvoordelen van vasten zonder dat u een maaltijd hoeft over te slaan. Vervolgens kunt u met de Fast Bar, als onderdeel van een gezonde levensstijl, deze doelen handhaven tot uw volgende ronde ProLon. Het leidt allemaal tot een betere versie van jezelf. Bovendien is het 5-daagse vasten-nabootsende dieet lang niet zo moeilijk in uw levensstijl te implementeren als andere vormen van langdurig vasten, omdat u hierdoor voedsel kunt eten terwijl u vast. Klik hier voor meer informatie en om te zien hoe de FMD het perfecte pad biedt naar vasten om af te vallen.

*Individuele resultaten kunnen variëren. ProLon is een 5-daags vasten-imitatiedieet met een zeer laag caloriegehalte. In een klinische studie blijkt dat ProLon® gedurende drie cycli individuen helpt gemiddeld 2,5 kg af te vallen en 4,5 cm van hun middelomtrek af te vallen.