Succesverhalen

ProLon® is opgericht vanuit de passie voor het ontdekken van het grootste succes van een gezonde levensduur. Het is onze passie en ons doel om de voordelen die u kunt hebben via ProLon Fasting Mimicking Diet te delen. Hier zijn een paar verhalen die we graag willen delen. Neem deel aan het gesprek en stuur ons uw verhaal! 

“Ik heb de ProLon FMD uitgeprobeerd op aanmoediging van een vriend die bekend was met het bedrijf. Ik gebruikte routinematig intermitterend vasten (IF) om af te vallen, maar had niet veel geluk om een ​​paar hardnekkige kilo’s kwijt te raken. Ik heb net deelgenomen aan mijn eerste ProLon FMD en ik vond het veel gemakkelijker om vijf dagen te vasten dan ik had verwacht.

Het eten was erg lekker en vullend, en het MKZ-pakket bevatte duidelijke instructies over hoe je het op de juiste manier kon eten. Ik had veel energie tijdens de MKZ en voelde nooit de drang om van het vasten af ​​te wijken en extra voedsel te eten. Na 5 dagen was ik die hardnekkige 3 kilo kwijt*! Ik ben van plan de FMD de komende maanden te blijven gebruiken.”

-Joan Brackin
Founder, Thrive After Corporate

"Het ProLon-plan is goed georganiseerd, gemakkelijk te volgen en goed uitgebalanceerd gedurende de dag. Mijn verloofde en ik hebben het de afgelopen maanden al meerdere keren gedaan, met verbluffende resultaten. Het effect van verminderde eetlust en sterkere zelfbeheersing blijft hangen Wekenlang na elke cyclus. Hij verloor meer dan 15 pond vet, terwijl ik die laatste 4-5 pond kwijtraakte die ik een tijdje wilde verliezen. En we voelen ons allebei geweldig!

Als resultaat van mijn positieve persoonlijke ervaring en het overtuigende wetenschappelijke onderzoek dat erachter zit, ben ik begonnen ProLon aan te bevelen aan mijn patiënten – inclusief pre-diabetici of diabetici – al meer dan 100. Elke patiënt die het vijfdaagse regime heeft gevolgd, is afgevallen en iedereen vond de ervaring zeer leerzaam, en in sommige gevallen zelfs een eye-opener. En bijna iedereen kon het voltooien.

Ik ben van plan ProLon te gebruiken als een essentieel hulpmiddel dat ik tot mijn beschikking heb om mijn patiënten te helpen een vliegende start te maken en een gezondere levensstijl aan te nemen."

- Maria Tulpan, MD - L-Nutra, Inc. Ambassador.
Endocrinologist and Internist,
New York City – Maria Tulpan MD

“Ik ben een enorme cheerleader voor het product geworden. Ik ben nu 14 pond afgevallen* en ga aan de slag. Ik ben na mijn eerste ProLon een zeer gezond dieet blijven volgen, omdat dit de springplank was voor mijn overgang naar gezondheid en geluk. Ik heb mijn bloedtest voor en na laten doen en de resultaten zijn zeer bemoedigend; en ik was niet ongezond om te beginnen. Ik kan me alleen maar voorstellen welk effect ProLon kan hebben op iemand die dit meer nodig heeft dan ik.

Jake Orville - President en CEO van Cleveland HeartLab – Cleveland Heartlab, L-Nutra, Inc. Ambassadeur

“Het Fasting Mimicking Diet van professor Valter Longo is het beste schoonheidsproduct en geheim dat ik heb ontdekt”

- Rachel Hunter
Supermodel, Actor, TV star, Businesswoman
Rachel Hunter

“Als ruim twintig jaar leidinggevende in de gezondheidszorg en patiënt bij een aantal van de beste zorgverleners en zorg die beschikbaar zijn, was Prolon het meest effectieve en gemakkelijk te volgen gezondheidsprogramma dat ik ooit heb gedaan. Door slechts 5 dagen de gezonde, schone Prolon-producten te eten, heb ik het blijvende effect ervaren van 7 pond lichter zijn, meer energie en mentale helderheid dan ooit, en het allerbelangrijkste: het aannemen van positieve voedingsgewoonten na slechts één ronde Prolon.

- Hooman Fakki
CEO H2 Wellness Inc.
Adviseur van L-Nutra, Inc

Als integratief arts word ik elke dag geconfronteerd met patiënten die zich beter willen voelen, meer energie willen hebben en hun risico op chronische ziekten willen verkleinen. De implementatie van ProLon in mijn medische praktijk is een prachtige aanvulling geweest op de therapeutische mogelijkheden die ik kan bieden. Het feit dat het de natuurlijke genezingsroutes van het lichaam gebruikt om de gezondheid te ondersteunen, heeft ertoe geleid dat mijn patiënten dit unieke programma enthousiast hebben omarmd.

Ik raad ten zeerste aan dat elke medische praktijk ProLon integreert... en zelf getuige zult zijn van de vele voordelen die het voor patiënten biedt.

- Felice Gersh, M.D.
Board certified gynecologist -
Ambassadeur van L-Nutra, Inc. – Integratieve MGI

“Op aanbeveling van mijn endocrinoloog dr. Maria Tulpan heb ik zes maanden geleden het vijfdaagse ProLon-maaltijdplan voltooid en sindsdien heb ik mijn resultaten behouden. Als resultaat van ProLon... ben ik 12 pond lichter*, slaap ik beter... ik merkte dat ik betere en bewustere keuzes maakte, zelfs nadat de vijf dagen voorbij waren. Het is echt ongelooflijk. Bovendien was het eten goed! Ik heb er zin in om het opnieuw te doen. Ik zou ProLon aanbevelen aan iedereen die serieus gezonder wil worden”

- Bill L.

*Individuele resultaten kunnen variëren. ProLon is een 5-daags vasten-imitatiedieet met een zeer laag caloriegehalte. In klinische onderzoeken bij over het algemeen gezonde mensen die drie maanden lang één ProLon-vasten per maand deden, verloren de proefpersonen gemiddeld 2,5 kg vet en verminderden ze de tailleomtrek met 3,5 cm, terwijl ze een gezond niveau van metabolische markers zoals bloeddruk en cholesterol handhaafden.

ProLon is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten en is niet als zodanig beoordeeld door de FDA.