Het ProLon-dieet

Het ProLon®-dieet

Het beoefenen van vasten brengt zowel beloningen als uitdagingen met zich mee. Voor sommigen kan de gedachte om gedurende langere tijd (twee of meer dagen) zonder voedsel te moeten leven, ontmoedigend zijn.

Om echter de maximale gezondheidsvoordelen te krijgen die vasten te bieden heeft, is langdurig vasten vereist. Nu heeft u echter een extra optie en kunt u echt voedsel eten terwijl u veel van de voordelen van langdurig vasten profiteert als u ProLon® gebruikt!

Indrukwekkend

Ontwikkeld door prof. Valter Longo

Het ProLon Dieet, ontwikkeld door Prof. Valter Longo, directeur van het LongevityInstitute aan de Universiteit van Zuid-Californië, is de eerste en enige klinisch geteste, wetenschappelijke doorbraak in Fasting Mimicking-technologie die veel verder gaat dan gewichtsverlies als het gaat om gunstige gezondheidseffecten. De 5 dagen van het ProLon Fasting Mimicking Diet brengen het lichaam in een vastende toestand die het lichaamseigen mechanisme activeert om op cellulair niveau te recyclen voor verjonging van binnenuit.

Voordelen van het ProLon-dieet

• Vermindering van moeilijk te verliezen, visceraal buikvet terwijl de vetvrije massa behouden blijft*

• Initiatie van een toename van de cellulaire schoonmaak (een proces dat bekend staat als autofagie)

• Hulp bij het behouden van een gezonde metabolische gezondheid*

• De mogelijkheid om ECHT VOEDSEL te ETEN gedurende de 5-daagse vastenperiode

*Voordelen waargenomen in een klinische proef met 5 dagen ProLon, maandelijks gebruikt gedurende 3 opeenvolgende maanden.

ProLon - De 5-daagse vasten die JIJ kunt bereiken.

Met het ProLon Dieet ervaart u deze gezondheidsvoordelen en nog veel meer, terwijl u uw lichaam een ​​wetenschappelijk ontwikkelde combinatie van micro- en macronutriënten biedt, ontworpen om het lichaam gevoed te houden terwijl u het verjongingsproces van de vastende toestand doorloopt.

Bestel nu