Klantenondersteuningsprogramma

Welkom bij het klantenondersteuningsprogramma. Dit programma is ontworpen om mensen met een laag inkomen te helpen bij de aanschaf van het ProLon® Fasting Mimicking Diet®.

Klanten met een laag inkomen die zich aanmelden en zijn goedgekeurd, kunnen ProLon kopen tegen de gereduceerde prijs van $ 199. Om te zien of u in aanmerking komt, vult u het onderstaande formulier in, levert u uw loonstrookje of W-2 in en dient u uw aanvraag in.

Nadat u het ingevulde formulier en het ondersteunende materiaal heeft ingediend, wordt u via e-mail geïnformeerd of u in aanmerking komt. Als u in aanmerking komt voor het programma, ontvangt u een e-mail met een kortingscode. Pas de code toe bij het afrekenen om een ​​enkele doos ProLon® 5-Day Fasting Mimicking Diet te kopen voor $ 199.

We zullen u blijven voorzien van aanvullende nuttige informatie over nuttige tips, aankondigingen van nieuwe producten en speciale aanbiedingen om uw vastenreis nog lonender te maken. Let op: uw gegevens worden nooit verkocht of gedeeld.

Bedankt voor uw interesse in het Klantenondersteuningsprogramma.