Is ProLon geschikt voor mij?

Moet ik ProLon nemen?

ProLon is bedoeld voor gebruik door gezonde personen die hun gezondheid en welzijn willen verbeteren, en door personen met overgewicht die hun gewicht proactief op een gemakkelijke en gezonde manier willen beheersen. Het is aangetoond dat ProLon helpt bij het handhaven van een gezond niveau van de systolische bloeddruk, terwijl het het buikvet en de tailleomtrek vermindert*.

*Voordelen waargenomen in een klinische studie waarbij ProLon één keer per maand gedurende 3 opeenvolgende maanden werd gebruikt.

Hoe ProLon te gebruiken

Hoe vaak moet u ProLon gebruiken?


Is vasten iets voor mij?
Niet vasten of een vastenproduct gebruiken om het vasten te ondersteunen als:

 • U heeft een bekende, gediagnosticeerde of vermoedelijke eetstoornis
 • U koorts, hoest, diarree heeft, tekenen van een actieve infectie heeft, of risico loopt op een terugkerende infectie
 • U heeft ondergewicht (zie gewichtstabel)
 • U geeft borstvoeding of bent zwanger
 • U heeft dieetbeperkingen
 • Jonger dan 18 jaar of ouder dan 70 jaar zijn.
 • Als u een eiwittekort heeft of ondervoed bent
Alleen vasten of gebruik nuchtere producten onder toezicht van een arts als u diabetes (type 1 of 2), kanker, congestief hartfalen of een voorgeschiedenis van flauwvallen (syncope) heeft

Gewichtsgrafiek


 • 4'11 "-5'2" en minder dan 100 pond
 • 5'3 "-5'4" en minder dan 105 pond
 • 5'5 "-5'7" en minder dan 115 pond
 • 5'8 "-5'10" en minder dan 125 pond
 • 5'11 "-6'0" en minder dan 135 pond
 • 6'1 "-6'4" en minder dan 150 pond

Belangrijke informatie voor mensen met gediagnosticeerde medische aandoeningen of leeftijdsbeperkingen:

Ga niet vasten en gebruik geen vastenproducten voor nuchtere doeleinden als u koorts, hoest, diarree, tekenen van een actieve infectie heeft, risico loopt op een terugkerende infectie, ondergewicht heeft, borstvoeding geeft, zwanger bent, dieetbeperkingen heeft of onder de 18 jaar of ouder dan 70 jaar. 

Alleen vasten of gebruik nuchtere producten onder toezicht van een arts als u diabetes (type 1 of 2), kanker, congestief hartfalen of een voorgeschiedenis van flauwvallen (syncope) heeft.

Ga niet vasten en gebruik geen vastenproducten voor vastendoeleinden als u een bekende, gediagnosticeerde of vermoede eetstoornis heeft

Risico's en voorzorgsmaatregelen:

Gebruik ProLon niet als u allergisch bent voor noten, knolselderij, haver of sesam, of voor andere ingrediënten in ProLon.

Vanwege de aard van vasten zijn er veelvoorkomende klachten aan verbonden, waaronder vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid en concentratieproblemen tijdens de vastenperiode. De klachten zijn mild en worden door de meeste mensen verdragen. 

Hoewel ProLon is ontworpen om veel van deze risico's van vasten te beperken door het aanbieden van specifieke macro- en micronutriënten, raden wij u aan om, omdat het nog steeds een caloriearm dieet is, met uw zorgverlener te bespreken of het beoefenen van vasten of het gebruik van een vasten-nabootsend dieet zinvol is. goed voor jou. 

Vermijd het volgende tijdens de 5 dagen van het programma: 

• Elke zware inspanning of activiteit die veel calorieën kan verbruiken.

• Omgevingen met extreme temperaturen, zoals bubbelbaden en sauna's, of lange afstanden rijden onder sterke blootstelling aan de zon of hitte.

Aangezien ProLon een op voedsel gebaseerd programma is, dient u het product stop te zetten als u symptomen van een allergische reactie ervaart, zoals huiduitslag, stemverandering, zwelling of koorts.

Als u zich licht in het hoofd voelt of flauwvalt, moet u iets eten, sap drinken of een drankje met suiker consumeren. Als uw symptomen niet verdwijnen, neem dan contact op met uw arts of als u denkt dat dit een levensbedreigende noodsituatie is, bel dan 911.

Als bedrijf dat zich toelegt op uw gezondheid, bieden wij gratis consulten aan met gecertificeerde gezondheidscoaches. Na aanschaf van ProLon ontvangt u in de ProLon-box instructies hoe u dit gesprek kunt plannen. We raden u aan om uw gesprek in te plannen voordat u snel met uw ProLon start, zodat u optimaal kunt profiteren van de coachinggesprekken.

ProLon is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van welke ziekte dan ook. ProLon en verklaringen op deze site zijn niet beoordeeld door de FDA. 

Vragen hebben?

Bezoek onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op