Retourbeleid

Retourbeleid ProLon Benelux B.V.

Wij streven altijd naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit en onbeschadigde producten. Toch kan het voorkomen dat producten moeten worden geretourneerd. De voorwaarden voor het retourneren van uw ProLon product vindt u hieronder.

Mocht het voorkomen dat er producten uit het pakket missen, neem zo snel mogelijk contact op met retouren@prolon.nl.

 

Retourneringsvoorwaarden

Wanneer de kwaliteit van de producten onvoldoende is of er zich een onvoorziene medische reden voordoet, waar geen rekening mee is gehouden in onze gezondheidsverklaring, mag het ProLon product worden geretourneerd. Om uw retour te kunnen beoordelen zullen de volgende stappen worden ondernomen.

Wij zullen u in contact brengen met ons medisch- en voedingsdeskundig team voordat we een eventuele terugbetaling in gang kunnen zetten. Dit doen we om:

  • meer informatie te kunnen verzamelen m.b.t. dit incident en het daarom beter te kunnen beoordelen
  • u te kunnen adviseren over of u verder kunt gaan met de kuur of dat u er mee moet stoppen

Retouren worden niet geaccepteerd als één of meerdere van onderstaande redenen zich voordoen.

  • Wanneer u allergisch bent voor noten, haver, sesamzaad, selderij of andere ingrediënten in de geleverde producten
  • Wanneer u voordat u met ProLon begint al medische klachten ervaart of voorgeschreven medicatie van uw arts heeft (er kan naar bewijs worden gevraagd)
  • Als u een infectieziekte heeft of het risico loopt op een infectieziekte, als u ondergewicht heeft, zwanger bent of borstvoeding geeft
  • Als u gediagnosticeerd bent met een eetstoornis of wanneer u dieetrestricties heeft
  • Als u onder de 18 jaar oud of boven de 70 jaar oud bent en u van te voren geen arts heeft geraadpleegd
  • Bij ontevredenheid over het resultaat van ProLon of wanneer u bijwerkingen ervaart die niet gerelateerd zijn aan het product
  • Wanneer u symptomen ervaart die vaak voorkomen en verwacht worden bij het vasten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid of concentratieproblemen gedurende de vastenperiode

Contact opnemen

Stuur een email met de reden van retour naar retouren@prolon.nl, binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij een beschadigd product kunnen wij u vragen om bewijsmateriaal in de vorm van foto’s of ander beeldmateriaal op te sturen. Wanneer u toestemming krijgt voor het retourneren, kunt u het product opsturen.

Retourtermijn

Het ProLon product moet binnen 14 dagen worden teruggestuurd. De doos moet verzegeld zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Kosten voor retourneren

Als er overeenstemming is voor het retourneren van het ProLon product, en wanneer het product onbeschadigd, verzegeld en met alle benodigde documenten is geretourneerd, wordt het aankoopbedrag teruggestort.

De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na melding van herroeping teruggestort op dezelfde wijze als dat de betaling heeft plaatsgevonden. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Retouradres

ProLon Benelux BV
tav. retouren
Zeemagazijnkade 3
1018 LE
Amsterdam