De wetenschap
achter ProLon

Ons 5-daagse voedingsprogramma is het enige programma dat gepatenteerd is om verjonging van binnenuit te bevorderen voor gezond ouder worden.

Discovered and developed at the Longevity Institute of the University of Southern California, our technology is plant-based nutrition that allows the body to enter into a beneficial fasting state without triggering the cells’ nutrient sensors. As the name suggests, it actually mimics fasting…while still allowing you to eat food. This nourished fasting fine-tunes cells, supports healthy aging, and eliminates the need to do a water-only starvation fast, which can have negative side effects. Take your body on a 5-day journey towards renewal.

DAG 1

Transformeren naar een vastenstaat

Het lichaam gaat over naar een vastende toestand en vetverbrandingsmodus, zodat het kan beginnen met het opruimen van de cellen.
DAG 2

Vetverbranding en ketogenese

De vetverbranding neemt toe, wat bijdraagt ​​aan het initiëren van ketogenese (ketonproductie). Tegen het einde van deze dag (48 uur) kan ketose optreden.
DAG 3

Autofagie/Opruimstaat

Het opruimen van cellen (autofagie) begint. De vetverbranding en de productie/gebruik van ketonen gaan door en nemen toe.
DAG 4

Cellulaire verjonging

Cellulaire reiniging/vernieuwing en vetverbranding gaan door. Je cellen beginnen op jongere versies van zichzelf te lijken. Je zit in het laatste stuk.
DAG 5

Vernieuwing & Verandering

De celvernieuwing is snel voltooid en gaat door tot na dag 5. Aanhoudende cellulaire recycling, verjonging en vernieuwing. Aanhoudende ketose kan optreden.

Macro- en microprecisievoeding houden u in een nuchtere toestand.

Trigger Autophagy - de magie van celverjonging.

Begrijp autofagie beter
Het wonder van verjonging van uw lichaam
Bekijk de video

Klinisch getest en bewezen dat het gezond ouder worden bevordert.

Wat deskundigen te zeggen hebben

ProLon heeft zoveel gewichts-, metabolische en cellulaire voordelen dat ik het niet alleen aanbeveel, maar dat ik ook heb besloten om me fulltime bij de missie van het bedrijf aan te sluiten als Chief Medical Officer

Dr. William Hsu, MD

Ik ben dol op de wetenschap die ProLon ondersteunt, en ik vind het geweldig dat de wetenschap is gepubliceerd in meerdere peer-reviewed tijdschriften. Hierdoor kan ik ProLon met vertrouwen aanbevelen. Ik gebruik al jaren vasten en tijdgebonden eten in mijn praktijk; ProLon vergroot dit en tilt het naar een hoger niveau.

Dr. Amy Savagian, MD

Ik raad ProLon niet alleen aan als een frequente voedingsinterventie, ik heb het zelf ook talloze keren gedaan. Ik ben zo dol op dit product dat ik in het bedrijf heb geïnvesteerd

Dr. Maria Tulpan, MD